Lasteaias askeldavad Nöpsikutega Merike Koppel, Riina Laurimäe ja Merike Paavel; Klaabudega ikka ja alati Sirje Ojala, Monika Voolaid ja Annely Limberk.

Lapsi pole meil palju. Oleme ühtne ja sõbralik pere.

27.-29.septembrini toimus sügisene Nunnu-näitus. Lapsed koos vanematega või ka üksi tegid huvitavaid kompositsioone, mis pandi raamatukokku välja teistele vaatamiseks-hindamiseks. Hindamine toimus kahes alagrupis: lapsed ja täiskasvanud.

Lapsed hindasid:

I koht              Isehakanud metsavana – Liina Laurimäe (kool, foto vasakul)
II koht             Porgandilaev  „Eikusagil maal“ - Romek Veltmann (Klaabud)
III koht           Sügistort  - Kermo Sutt (Klaabud)

Täiskasvanud hindasid:

I koht Seiklus metsas - Getter Kanamart (Nöpsikud)
II koht             Vihmane sügis nõuab paatidega liiklust – Kristiina Denisova (kool)
III koht           Metsavana – Johanna Merila (Nöpsikud, foto paremal)

Oma meeldivama kompositsiooni valisid ka Sukapaela-memmed, neid sai isegi kaks: Vihmane sügis nõuab paatidega liiklust ja Ilus Sügispäev (Liis Ojala).

Suured tänud õpetaja Sirjele, kes pakkus mõtte välja ja oli kogu selle ürituse läbiviimise eest vastutav.

05.oktoober oli õpetajate päev. IV klassi õpilased valmistasid ette ja andsid tunde oma noorematele kaaslastele. Ained olid sõbralikult ära jagatud: eesti keel ja matemaatika Liis ja Mirjam, loodusõpetus ja kehaline Marco-Andrias. Kuid ega päris-õpetajadki tööta polnud – nemad korrastasid oma töövahendeid. Lasteaiaõpetajad käisid kõik koolitusel, kus jagati teadmisi sellest kuidas lasteaias kiusamisest jagu saada. Siinkohal täname Nöpsikute rühma Kertu ema, kes oli sel ajal lastega rühmas.  Tänud vallavanemale kena lilleõie ja meelespidamise eest. Õhtul käis kogu maja personal tähistamas õpetajate päeva meeldiva ajaviitmisega Perona Bowlingus.

Oktoobris on lasteaiarühmade sünnipäevad. Klaabud sõid sünnipäevatorti 07.oktoobril. Õhupallidest valmistati Klaabusid, vaadati 1973.a. valminud multifilmi Klaabust. Nöpsikud käisid kogu perega oma sünnipäeva pidamas 16.oktoobril Pihlaka talus.