Loetud päevad enne käesoleva aastanumbri saabumist läbis Rõngu noortevolikogu meeskond formaalse uuenduskuuri. Nimelt täienesid meie read nii mõnegi uue tegutsemisindu täis noorega ning istungil aset leidnud lennukate motivatsioonikõnede ära kuulamise järel valisime liikmeskonnahulgast ka uue juhatuse. Praegu ametlikult 11-liikmelise koduvalla noorteorganisatsiooni etteotsas kehtestati seega naiste triumviraad.

Võimu veerud

Teise koosseisu juhatusse kuuluvad esimees Marit Külv, aseesimees ja ühtlasi ka esimehe kohusetäitja Eliise Viilu ning aseesimees Maarja Luik.

Eesseisva aasta edenedes üritame paljuski juba esimese koosseisu jooksul väljatöötatud tegevusplaani järgida - teha koostööd vallaorganisatsioonide ning teiste noorteosalus-kogudega üle Eesti. Noortevolikogu liikmed unistavad, et peagi oleks Rõngu vallal ka oma noorsootöö arengukava, mis oleks abiks erinevatele vallaasutustele ja ühendustele noorte jaoks sisukate tegevuste kavandamisel. Loodame planeerimis- ja aruteluprotsessi kaasata võimalikult palju erinevaid osapooli, et leida just parim ühine siht tuleviku suunas orienteerumiseks. Lisaks plaanime noortevolikoguga viia ellu veel mitmeid lühiajalisi projekte, kuid neist pikemalt juba konkreetsete sündmuste arenedes. Seniks aga soovime kõigile rõngulastele nooruslikku meelt ja positiivsust.