Paistu Koolis (vt. fotol vasakult paremale) klassijuhataja Triin Vaiksoole, Eero- Sten Põldmaale, Kristen Tähele, Eric Viktor Mettusele, Stefan Agarmaale, Maarja Kirsile, Elin Anijärvele.

„KÕIGE PAREM VIIS KASVATADA HÄID LAPSI, ON TEHA NAD ÕNNE­LIKUKS„ kasutas oma tervituskõnes vallavanem kirjanik O.Wilde öeldud sõnu. Kindlasti ei saa õnne- ja turva­tunnet anda kool, küll aga saavad lap­se õnnelikuks olemiseks palju ära teha perekond ja kool üheskoos. Hea „laste­tuba” saab alguse kodusest hoolimisest ja kasvatusest kuna aga laps on suure osa päevast lasteaias või koolis, siis on neilgi oluline roll. Seda õnne vallarah­va nimel lastele soovitigi nii avaaktus­tel kui ka õhtul Paistu rahvamajas toi­munud kontserdil, kus musitseerisid Jaak Tuuksam ja Andre Maaker..

Teadmiste päeva auks korraldatud kontserdile olid palutud kõik pered.

Meie koolide juures asuvad sellest aastast kõik valla lasteaiarühmad. Holstre Koolis liitrühm 2-7 aastastele 18 lapsega ning Paistu Koolis üks sõi­merühm ja kaks aiarühma 48 lapsega.

Lisaks meie valla lastele õpib meie koolides 32 ja käib lasteaedades 12 last teistest omavalitsustest.

Paistu Koolis oligi selle aasta esi­mene september eriline seetõttu, et kogu lasteaiapere asus toimetama kooli I korrusel, tuues lisaks lastele kooliperre juurde 7 töötajat.

Kooli välisilme ja lasteaiaruumid said uue näo tänu Caparoli projekti­le, mis rahastas sise – ja välisvärvid. Palju tänusõnu öeldi lasteaia avamise päeval väga paljudele vabatahtlikele lastevanematele, vilistlastele, küla­elanikele ja kõigile lasteaiatöötaja­tele, kes töötasid kahe nädalaga üle 600 töötunni ning tegid oma kätega lasteaia laste saabumiseks värvikire­vaks ja rõõmsaks.

Aitäh kõigile abilistele ja rahastajale SIA CAPAROL BALTICA EESTI FILIAALILE!