2. Sirje Tobreluts, 28 aastat, Laheda vald
Sotsiaaldemokraat Sirje Tobreluts sai 118 häält ja see oli Laheda valla parim tulemus, teise koha saanud keskerakondlane Siret Lillemäe jäi 58 häälega kaugele maha. Laheda vallas võitiski valimised Sotsiaaldemokraatlik Erakond, nemad said vallavolikogu 8 kohta 11-st.

3. Niina Baranina 27 aastat, Peipsiääre vald
Baranina saagiks tänavustel valimistel oli 55 häält ja ta oli selle tulemusega oma vallas teine. Teda edestas Baraninaga samasse "Meie Peipsimaa" valimisliitu kuuluv Viktor Filippov, kes sai 65 häält. Valimisliit "Meie Peipsimaa" sai 9-kohalises volikogus 6 kohta, 3 kohta sai Valimisliit "Meie ja Teie vabaduse eest".

4. Georgi Bõstrov 24 aastat, Maardu linn
Georgi Bõstrov sai Maardu linnas parima tulemuse - 1036 häält, lähim konkurent keskerakondlane Vladimir Arhipov sai 662 häält. Maardu Valimisliit, mille nimekirjas Bõstrov kandideeris, sai 21-st volikogu kohast 13.

5. Jüri Ellram, 24, Imavere vald
Jüri Ellram IRL-ist kogus seekordsetel valimistel 42 häält ja oli selle tulemusega oma vallas teine, teda edestas Eve Okas Reformierakonnast, kes sai 54 häält. IRL siiski võitis Imavere vallas valimised saades 11-st volikogu kohast 6.