Tallinn - 31. detsembril legendaarne ilutulestik Tallinnas Harju mäel.

Vaata, milline oli saluut Tallinnas 2011. aastat vastu võttes:

Jõelähtme vald - 31. detsembril kell 21.00 Jõelähtme rahvamajas Vana-aastapidu
Ansambel Svips ja Ervin Lillepea. Üllatusesinejad, baar, ilutulestik jne. Laua kohapilet 12 eurot, eelmüük on juba alanud Täpsem informatsioon tel 5397 8896. Kostivere alevik - Kell 23.45 Kostivere aleviku kuuse juures Vana-aasta ärasaatmine ning uue aasta vastuvõtt.

Loksa linn - Loksa linn ei korralda sellel aastavahetusel Loksa keskväljaku suure kuuse juures traditsioonilist ilutulestikku linna maksumaksja arvelt. Loksa linnal on piisavalt palju häid sõpru - sponsoreid, kelle abiga toimuv ilutulestik saab olema vast isegi ilusam eelmistest! Kauni traditsiooni jätkamiseks kutsume kõiki loksalasi ja oma sõpru linnaväljakule jõulukuuse alla 31. detsembril kell 24.00.

HIIUMAA

Kärdla linn - ilutulestik toimub tavapäraselt Keskväljakul. Pärast ilutulestikku algab Kärdla kultuurikeskuses uusaastapidu.

Kärdla ilutulestik eelmisel aastavahetusel:

IDA-VIRUMAA

Jõhvi vald - Ilutulestikku saab näha aastavahetusel Keskväljakul. Rakette lastakse taevasse 1900 euro eest, ilutulestiku korraldab vallavalitsus ja selle eest aitavad tasuda kohalikud ettevõtjad.

Kohtla-Järve linn - ilutulestikud toimuvad Järve ja Ahtme linnaosades. Tegemist on 100% linna poolt finantseeritavate saluutidega.

Sillamäe linn  - tänavune aastavahetuse ilutulestik toimub 1. jaanuari öösel kell 02:00. Ilutulestikku lastakse Mere puiestee lõpus olevalt väljakult. Saluudile järgneb öödisko.

JÄRVAMAA

Türi vald - 31.12 kell 24 aastavahetuse ilutulestik Türi linnas.

Roosna-Alliku vald - Viisu rahvamajas - 31.12 2011 kell 19.00 Aastavahetuse stiilipidu, stiil 70- ndad seltskondlikud tegevused, karaoke, ilutulestik. Stiilse peolaua katab igaüks ise! Tantsuks Matiband. Piletite eelmüük 01.12 - 30.12.11 1.60 €, 3.20 € peoõhtul 5 €

Roosna-Alliku rahvamajas - 31.detsembril kell 20.00 AASTALÕPUPIDU. Tantsuks ansambel TALENT. Videoprogramm vallas toimunud üritustest. Töötab baar.
Pilet peoõhtul 5.-.

JÕGEVAMAA

Jõgeva linn - Tervitame algavat aastat ilutulestikuga! 1. jaanuar 2012 kell 00.00 Jõgeva kesklinnas.

Saare vald - Ilutulestik ja aastalõpupidu Voorel 31.detsembril kell 23.50 koguneme uue aasta vastuvõtuks ja ilutulestiku nautimiseks Voore Aktiviseerimiskeskuse juurde 00.30 ansambel ,,Teine Mees"- tants hommikuni. Pilet 5 €, (kui on soovi, võta kaasa söök ja jook) NB! Võimalik tellida kaetud laud neljale (paketi hind sisaldab ka sissepääsu) pakett 1 10 € inimene; pakett 2 7 € inimene

LÄÄNEMAA

Haapsalu linn - 31.12 kell 22.00 Haapsalu kultuurikeskuses. Muusikat teeb ansambel Svjata Vatra. Plaate keerutab DJ Felix. Piletid on müügil Piletilevis hinnaga 20 EUR, info ja kohtade reserveerimine tel.  472 4480.

Tänavune Haapsalu linna ilutulestik korraldatakse Haapsalu ettevõtjate toel. Ilutulestik on jälgitav, nagu ka varasematel aastatel, lossiplatsilt.

Kullamaa vald - Ilutulestik vallamaja juures.

Risti vald - AASTALÕPUPIDU „80-ndad on tagasi!!!" Piirsalu Rahvamajas 31.12.2011 algusega kell 20.00 Õhtujuht Andre Oja Muhedad üllatused, oksjonid ja ühine ilutulestik!!! Vastuvõtja poolt on šampuselaud, muu suupärane võta kaasa! Pääse 2 €

LÄÄNE-VIRUMAA

Rakvere linn - Mitmeid aastaid on Rakvere ilutulestik olnud Eesti üks võimsamaid. Saluut lastakse õhku . Rakvere Vallimäelt.

Rakvere saluut, 2011. aasta algus:


PÄRNUMAA

Pärnu linn - Ilutulestiku laskmisplatsi kohana kasutatakse vana silla juures jõe vasakkaldal olevat haljasala.

Varbla vald - Naudime koosolemist ja tõstame pokaali saabuva 2012 aasta kordaminekuks. Kell 22.00-05.00 on avatud rahvamaja ja baar. Kell 22.30 alustab ansambel XXL. Keskööl ilutulestik ja pokaal kihisevat vahuveini. Pilet peoõhtul 10 €, sissepääs alates 16. eluaastast

PÕLVAMAA

Põlva linn - Aastavahetuse ilutulestik toimub traditsiooniliselt Põlva järve ääres. Tulemängu korraldajaks on Ilutulestiku Keskus Arnika ning selle maksumuseks on 1300 Eurot. Poole summa ulatuses on sponsorid olemas, aga loodetakse, et neid, kes aastavahetuse Põlvas meeldivamaks muuta soovivad, on veelgi.

Räpina vald - Räpinas toimub aastavahetusel kell 00.00 ilutulestik
Ilutulestiku kestvus: ca 7 minutit.
Laskude arv: taevasse tõuseb 1 163 efektlaengut, mis avanevad omakorda mitmeks tuhandeks erinevaks efektiks. Osade arv: 16 (kuusteist) erinevat osa.
Ilutulestiku efektide lennukõrguste vahemik on maapinnast kuni 160 meetrini.

RAPLAMAA

Rapla vald - Rapla kesklinnas jõulupuu juures kell 00.00 Rapla linna uusaasta ilutulestik
Rapla valla uusaastatervitus
Tants ja trall ööklubis MADhouse (piletiga)

SAAREMAA

Kuressaare linn - 2012. aasta vastuvõtuks korraldatav ilutulestik lastakse Kuressaares taevasse linna turuväljakult.

Orissaare vald - kell 00.00 Ilutulestik Orissaare lipuväljakul.

TARTUMAA

Tartu linn - Uusaastaöö ilutulestik lastakse õhku kell 00.00 klubi Atlantise ja Võidu silla  vahelisest pargist.

VALGAMAA

Valga linn - Traditsioonide kohaselt lastakse see õhku Pedeli paisjärve saarelt.

VILJANDIMAA

Mõisaküla linn - 31. XII kell 24 keskväljakul uusaastatervitus Mõisaküla linnapealt Ervin Tambergilt. Ilutulestik. 00.30 lustlik talvedisko suveaias

Viljandi linn - Tulevärk lastakse taevasse SEB panga Viljandi kontori ja tarbijate ühistu kaubamaja vahel asuvalt haljasalalt, mis piiratakse turvaaiaga ja inimestele seal läbikäiku ei ole.

VÕRUMAA

Haanja vald - Aastavahetus Suurel Munamäel: Suure Munamäe vaatetorni jalamil toimub vana-aasta ära saatmine ja uue aasta vastuvõtmine muusika, tantsu ja ilutulestikuga. Ka sel aastal, 31. detsembri õhtul alates kella 23-st kogunetakse Haanjasse, Suurele Munamäele. Meeleolu hoiab joonel tantsumuusika ning soovid saadetakse laternatega uude aastasse. Südaööl ilutulestik ja peale seda saab vaatetorni külastada ning öist Eestimaa taevast nautida. Torni pääsu hind sel öösel on 2 € ja pilet kehtib Haanja Rahvamajas jätkupeol. Avatud on Tornikohvik. Oodata võib üllatusi! Kell 01.00 algab Haanja rahvamajas pidu ansambliga SPIDO.