Ettepanek: Leino Vessart on kogu oma töise elu, alates 1960. aastast kuni tänaseni pühendanud end Kaiu valla ja põllumajanduse arengule. Kõrgelt on hinnatud tema tulemusi mehaniseerimise alal. Ta oli aktiivne Eesti Vabariigi taastamisel ja põllumajandusliku tootmise säilitamisel. Tema asutatud on Eesti Lihaveisekasvatajate Selts, mille tegevust korraldab ta ka praegu. Tänu tema järjekindlale tegevusele on lihaveisekasvatus arenenud tugevaks põllumajanduslikuks tootmisharuks, kusjuures lihaveiseid eksporditakse ka teistesse riikidesse. Leino Vessart on Eesti Tõuloomakasvatajate Ühistu nõukogu liige ja OÜ Karitsu Rantšo nõukogu esimees.

NOMINENT – Juhan Uustalu

SPORDI- JA KULTUURIPREEMIA 2010
KAIU LUMERAJASÕIDU EESTVEDAJATE -LÄBIVIIJATE MEESKOND KOOSSEISUS AIVO SILDVEE, RÜNNO LEINBERG, ARNO MAIS, ANTS KRISTALL, RAIN NIPERNADO, URMAS TÜÜR

Ettepanek: Kaiu vallas on lumerajasõitude traditsioon olnud pikaajaline, esimesed rajad sõideti sisse viisteist aastat tagasi. 2010. aastal toimusid Kaiu lumerajal Kaiu karikavõistlused., Rapla maakonna talimängude lumerada, maakonna tippjuhtidele mõeldud lumerajavõistlus. 2011. Aastaks on meeskonnale tehtud ettepanek korraldada maakonna talimängude autospordivõistlused Kärus, mis on suureks tunnustuseks Kaiu meestele. Nende töö on seda enam tunnustust väärt, et nende tegevust ei tasustata, nad teevad seda vabatahtlikult.

NOMINENT - Irma Robam

AASTA TEGIJA 2010
KUIMETSA NOORTE SEGARAHVATANTSURÜHM JA JUHENDAJA ANNE POKROVSKI

Ettepanek: Kuimetsa noored lõid 2010. aasta alguses omaalgatuslikult segarahvatantsurühma, juhendajaks paluti Anne Pokrovski. Noored on leidnud tee rahvatantsuni, viies edasi eesti rahva kultuuri ja traditsioone. Noored on oma tegevusega rikastanud Kaiu valla kultuurielu ja pälvinud inimeste austuse tänu oma siiruse, kokkuhoidva suhtumise, üksteist abistava ja toetava seltskonnana ja silmarõõmu pakkuva tantsutrupina.

NOMINENDID - Raivo Murumägi, Aivo Sildvee

HEAKORRAKONKURSI "KAUNIS KODU" VÕITJA
Endel ja Maimi Pärna kodu Villemaal Toomja külas.

Seoses Eesti Vabariigi 93. aastapäevaga anti tänukirjad:

Helle Kasela - märkimisväärse panuse eest doonorluses inimelude päästmisel.

Margus Merihein -märkimisväärse panuse eest doonorluses inimelude päästmisel.

Maie Teearu - märkimisväärse panuse eest doonorluses inimelude päästmisel.

Eve Valdre - hea käe, terava silma ja kohusetunde ülesnäitamise eest heakorratöödel.

Marje Heinloo -hea käe, terava silma ja kohusetunde ülesnäitamise eest heakorratöödel.

PARIMAD SPORTLASED

KOOLINOOR -Egle Rännel, Olavi-Anton Ojavee
NEIU -Terje Vandmann
NOORMEES - Karl-Robert Saluri
MEES -Juss Laansoo
PEREKOND Mäekivi ja Panker
MEESKOND -Kaiu valla võrkpalli meeskond koosseisus Agur Asperk, Raido Mais, Kailo Sinivee, Lauri Pever, Rain Neutal, Tanel Raud, Marko Välinurm, Peeter Mäeker, Karl-Robert Saluri