Esinejaid on Suveaias rohkem kui varasematel aastatel, seekord ei toimu eraldi järelpidu, vaid festival pealaval kestab lihtsalt tüki maad kauem.

Prince Rama

saabub otse New Yorgist ja toob kaasa suures koguses krišnaiitlikku psühhedeeliat. Kanada sooloesineja Sean Nicholas Savage laulab nagu Caruso ja on praegu üks parimaid poplaulumeistreid kogu maailmas. Eksootiliste kõlade eest hoolitseb Türgi kvartett Hayvanlar Alemi.

Pasuna- ja kajaderohket ilulemist saab kostma Moskva grupi The Retuses kontserdi raames. Folki- ja elektroonikat segav Fenster sõidab kohale Euroopa kõige boheemlaslikumast pealinnast Berliinist.


Et eesti muusika lipp kõrgel ja uhkelt lehviks, on seda on kutsutud hoidma Marten Kuningas, ans. Andur, Väljasõit Rohelisse, Candy Empire, Argo Vals ja Mirabilia. Otseses mõttes suur laulumees Jaan Pehk saab Schillingul lausa oma lava - puude vilus paikneva Pehulava.

Toidust

Lisaks tavapäraselt kõrvupaitavale muusikavalikule ning meeldivale atmosfäärile on tänavu eritähelepanu kvaliteetsel toidul - teiste hulgas seavad oma potid ja pannid üles populaarne Põhjaka mõisa restoran ning taimetoitu pakkuv Miku Vegan Kohvik.

Püsti lüüakse ka peamiselt lastele suunatud Kahvliahvi kokakooli telk, kus väiksemad festivalikülastajad saavad koos vanematega nii-öelda näpu võiseks ja suu leivapuruseks teha. Koduste kookidepirukatega on lubanud kostitada ka kohalikud hobikokad.

Kohalike pilet vallamajast ja Klubist

Traditsiooniks saanud Saarde vallaelanike sooduspilet on müügil ka tänavu - aga mitte harjumuspärastes kohtades. Sedakorda saab odavamaid pileteid ainult Klubist ja vallamajast, sekretäri käest.

Hind on 12€. Need, kelle vanust mitte üle 16, saavad platsile tasuta. Pensionärid ja invaliidid ka, kui vastav dokument olemas.

7. juulil kell 15 Kilingi-Nõmme Suveaias