Senimaani on vabatahtlike otsimine erinevatele üritustele olnud suhteliselt kaootiline, seetõttu otsustas noortevolikogu, et sellega hakkab tegelema üks noortevolikogu liikmetest.

Esimesed sammud on astutud. Olen koostanud vabatahtlike listi, kuhu olen kokku koondanud vabatahtlikke üle kogu Tõrva. Hetkel on seal 20 inimest, kuid loodan, et see list suureneb veelgi.

Teiseks olen juba paljudele inimestele saatnud kirja, kus tutvustasin koordinaatori tööd ning vajadusel saavad nad pöörduda vabatahtlike saamiseks minu poole. Ning tänu kirjade laialisaatmisele osales vastlapäeval kuus vabatahtlikku, kes said oma ülesannetega väga hästi hakkama.

Kindlasti seisab mu silmade ees kaks suuremat üritust. Üks neist on Tõrva Loits ning teine randade korrastamine. Tõrva Loits on küll veel kaugel, kuid juba täna saab noori koondada ja olla abiks ka planeerimisprotsessis. Randade korrastamiseks üritan läbi projekti saada rahalist toetust.

Kohe kindlasti on neid üritusi tulemas veel ja veel, kus on vaja abikäsi. Ning mainisin ka oma kirjas, et vabatahtlikke võib kaasata ka juba ürituse planeerimise juures, sest osa noori on just pigem huvitatud juba algusest peale sündmuse korraldamisel kaasa aitamisest.

Minu arvates on meie ümber väga aktiivseid noori, kellega lihtsalt ei ole arvestatud. Minu ülesanne ongi kaasata neid aktiivseid noori. Ja kindlasti saab igaüks, kes on olnud kuskil vabatahtlik, endale vabatahtliku passi, mis võib kunagi hiljem aidata kaasa töö leidmisel.

Kui ka sina tunned, et sa oled tõesti aktiivne ning sa tahaksid kaasa lüüa erinevate ürituste organiseerimisel või lihtsalt abistada mingit moodi, siis minu e-mail on hardo28@gmail.com, kuhu võib iga kell mulle kirjutada või võite ka helistada tel 5596 8728. Noored on meie tulevik! Hardo Adamson, Tõrva vabatahtlike kordinaator