Kuues koht tähendab kaheksandikfinaalis aasta taguse stsenaariumi kordumist, kus vastamisi tuleb minna Scanweld/Eesti Näitused meeskon­naga. Eelmisel aastal sai vastast kahe mängu kokkuvõttes edestatud ja veerandfinaali pääse­tud. Sel aastal on juhendit veidi muudetud ning kaheksandikfinaal toimub kahe mängu võiduni. Käesoleval aastal kohtuti omavahel juba ka ala­grupiturniiril. Võõrsil õnnestus meil võita numb­ritega 78:77 ja kodusaalis 78:74 ehk kergeid mänge pole oodata ka kaheksandikfinaalis. Vas­taste liidrite sekka kuuluvad meistriliiga endised tuntud mängumehed Priit Pihela, Silver Kallas, Gert Hendrikson, samuti kergejõustiklasena tun­tud Ramon Kaju. Seega otsustavaks teguriks võib vabalt saada ka koduväljak ja kuuenda mehe ehk publiku olemasolu. Seega ootame kõike saali ko­dumeeskonda toetama!

Kaheksandikfinaalid

R30.03 kell 20.15 Tamsalu SpordihoonesP01.04 kell 18.00 Eesti Näituste SpordihoonesKolmas mäng vajadusel Tamsalus 04.04 või 06.04.

Valdade meistrivõistlused

Kuremaal ja Tormas toimunud Eesti valdade tal­vistel meistrivõistlustel saavutas Tamsalu mees­kond süsteemi kiuste tõttu 9. koha. Kontosse jäi küll neli võitu ja vaid üks kaotus, kuid alagrupi kolmas koht, mis tuli tänu nn surnud ringile ja meie esimeses mängus saadud suurenumbrili­sele kaotusele, ei võimaldanud sel aastal ena­mat püüda. Valdade turniiri meeste korvpalli võit rändas sel aastal Väike-Maarja valda.