Kui igal aastal on kohal olnud žürii ning valinud võitjad ja publik on saanud valida oma lemmiku, siis sel aastal tegime teisiti. Vaida kooli 150. juubeliaasta raames oli kogu õhtu üks mõnus show, millest võitsid kõik - nii laval olijad kui ka pealtvaatajad.

Meeleolu aitasid luua õhtujuhid Agnetha ja Frida ansamblist „ABBA" ehk siis meie kooli vilistlased Marleen Otsus ja Marii Rein, kelle tabavad ja toredad vahetekstid olid ühendavaks lüliks kogu õhtule. Lavale astusid tuntud artistid ja ansamblid nagu Lena, Suntribe, Lordi, Silvi Vrait, Maarjaliis Ilus, Herreys, Bobbysocks, Ivi Adamou, Ruslana, Tanel Padar ja Dave Benton Vaida kooli õpilaste kehastuses.

Suur tänu esinejatele meeleolukate etteastete eest: Arabella Vassus, Hanna Loore Piiriste, Milina Ivanova, Adeelika Rahnel, Eliise Allik, Robin Püvi, Martin Lehtla, Martin Raudkepp, Mattias Mõttus, Kenri-Kermo Kriiva, Kerly Väinsar, Karmen Maria Kaev, Maarja-Liisa Pintman, Bretely Jäätma, Annete Kesküla, Diana Maslova, Henry Cennert Volmerson, Stefi Mariell Harakka, Andrei Degtjarjov, Jan Kristen Volmerson, Kersti Väinsar, Maria Kesvatera, Maribel Otsus, Anette Evisalu, Mario Raid, Märt Aaslaid, Merilin Lehtla, Karl Joosep Volmerson, Reno Lokk, Eve Möls, Eve Lumi, Imbi Kikas, Kadri Vaher, Kadri Tammemägi, Külli Alliksaar, Deisi Viimne, Katrin Roots.

Üritust toetasid Megazone ja Kuulsaal. Aitäh neile!