Kõige paremini läks sel korral mälumängus - II koht. Võistkonnas mängisid Olev Abel, Paul Sepp ja Eva Seera. Väga tugevale 3. kohale tuli Käru valla kabetajate võistkond koosseisus: Reno Gross, Kadri Murumaa, Kristjan Kivisaar (pildil). Väga tublilt võistlesid mehed ka sangpommi rebimises, samuti 3. koht. Võistkonnas olid Renee Sillasoo, Kristjan Kivisaar ja Janek Viruste.

Südikalt mängis lauatennise võistkond. Anne Sillamaa, Janek Viruste ja Janno Murumaa. Üldkokkuvõttes küll 5. koht, ent alla jäädi vaid suurtele valdadele. Janno väljus aga kõigist mängudest võiduga.

Koroona võistkond: Ilmar Vainsalu, Vello Sillasoo ja Margus Oks lõpetasid tubli 6. kohaga edestades Kaiut ja Raikküla. Juhtkonda esindanud Paul Sepp ja Elari Hiis jäid kokkuvõttes Kaiu ja Raikkülaga jagama 4.-6. kohta ja jättes seljataha nii Märjamaa kui Kohila.

Ja nii selguski päeva lõpuks punkte kokku liites, et olime sel korral kogutud 38 punktiga väikestest valdadest tublimad. Suurte valdade arvestuses võitis Rapla 49. punktiga.

Tänan kõiki Käru võistkonna liikmeid, kes oma vabal päeval valla nime all välja tulid. Loodetavasti pakkus päev ka osalejatele häid emotsioone ja võimalust ennast proovile panna.

Kohtumiseni suvemängudel 7. juunil Kehtnas!

Naised pakkusid põneva võistluspäeva

16. veebruaril kohtus Käru võrkpallinaiskond Käru Põhikooli võimlas  Credit24 rahvaliiga turniiri raames kolme naiskonnaga. Nii Jõhvi Galla SK-lt kui Hiiu teede II naiskonnalt tuli vastu võtta kaotus, võideti aga Jõhvi spordiklubi võistkonda. Naised mängisid südikalt ja ühtki geimi kergelt ei loovutanud. Viimases mängus tulid väsimusest sisse mitmed vead, mis selle kohtumise saatuse ka otsustasid. Päev pakkus aga väga emotsionaalset kaasaelamise võimalust omadele. Aitäh teile mängijad ja aitäh Anne Sillamaale treeneritöö ja päeva korraldamise eest!