Turniiri algataja ja Restorani Neh peakoka Peeter Piheli sõnul tundis kooli söökla kõige enam puudust just korralikust nõudepesumasinast, kuna vana masin vaakus juba hinge, mistõttu sai sel korral valik langetatud just selle kasuks. „Kihnu kool on sümpaatne ja elujõuline kool, kus hoitakse au sees eesti toidu traditsioone ja pakutakse lastele korralikku kohalikust toorainest valmistatud toitu. Kusjuures koolil on ka oma aed ning paljusid saadusi saadakse just sealt. Meil on suur heameel, et oleme koos kõigi turniiril osalenud kokkadega saanud taas panustada ühe koolisöökla paremaks muutmisesse," lausus Pihel ning avaldas lootust, et ka Kihnu saarelt võiks ühel päeval mõni tõeline meisterkokk sirguda. „Kihnus on palju põnevaid köögitraditsioone, millest me tegelikult liiga palju ei tea - keegi peab neid mandrieestlastele paremini tutvustama," arvas Pihel.

Peeter Pihel kinnitab, et kindlasti kavatsetakse turniiriga jätkata ka järgmisel aastal. „Tegelikult oli see üks tore kogemus ka kõigile osa võtnud kokkadele - saada hetkeks kuumast köögist ja sagimisest eemale ning pisut jalkamurul palli taga ajada ning loomulikult ka heategevuseks raha koguda, " sõnas Pihel.

Eelmisel aastal toimunud turniiriga koguti raha Rosma kooli söökla ahju tarbeks.„Loodetavasti leiame ka järgmisel aastal ühe toreda kooli, millele üheskoos paljude tublide kokkade ja toetajatega õlg alla panna. Käesolev aasta näitas, et huvi on nii osalevate restoranide kui pealtvaatajate hulgas tõusev."

Tänusõnad kuuluvad ka headele toetajatele, kes andsid loterii tarvis auhindu ning igati aitasid turniiri toimumisele kaasa, ilma nendeta oleks see olnud tunduvalt keerulisem ettevõtmine.

2012. aasta septembris toimunud teisest heategevuslikust kokkade jalgpalliturniirist Chefs Cup võttis osa 16 restorani Eestist, Soomest ja Lätist. Turniiri võitjaks tuli Pädaste Mõisa Alexander Restoran.