Kuna jalgrattakross lükati suure tormi tõttu edasi, jäi lõplik kokkuvõte mängude päeval välja kuulutamata. Aga juba siis rippus õhus aimdus, et Väike-Maarja vald võib tulla nende mängude võitjaks. Ja lõpuks nii ka juhtus. Tasavägiseks kujunenud Lääne-Virumaa omavalitsuste suvemängud võitis üldkokkuvõttes Väike-Maarja vald, kes edestas kahe punktiga teiseks jäänud Haljala ja nelja punktiga Kadrina valla võistkonda. Meie vald võttis osa mälumängust, kergejõustikust, laskmisest, juhtide võistlusest, tänavakorvpallist ja jalgrattakrossist.

Maksimumpunktid saime juhtide võistluses, kus meie valda esindas vallavanem Urmas Tamm ja Indrek Keskküla. Tore on muidugi ka see, et meie vallavanem võitis juhtide vahelises konkurentsis esimese koha.

Esikoha saime ka laskmises, kus meie valda esindas Jaanus Raidlo, Alen Leemets, Heete Ausmeel ja Lyana Sarapik. Korvpallis oli meil väljas kaks võistkonda. Võitjaks tuli Simuna Ivax võistkond, kus mängisid Unt Mattias, Marko Piho, Cristo Kens, Hans Kruusamägi, teiseks tuli ReinPauli võistkond. Selles võistkonnas mängisid Jaanus Valk, Ants Rouhiainen, Andri Part ja Mihkel Mager. Naiste võrkpallis tulime kolmandaks. Võistkonnas mängisid Juta Vilgelm, Leie Nõmmiste, Maili Tannbaum, Merike Kanna ja Lea Fimberg. Jalgrattakrossis tulime kokkuvõttes kolmandaks. Võistkonna võistlesid Urbas Alvar, Puusta Kert, Saar Tõnis ja Stalberg Tair. Mälumängus tulime samuti kokkuvõttes kolmandaks. Siin esindasid meie valda Hillar Kasu, Ivar Lass, Maili Tannbaum ja Mare Soovik. Kergejõustik oli ala, mil-lest pidime kindlasti osa võtma, kuna see oli punktiarvestuses suurema koefitsendiga. Kokkuvõttes jäime siin neljandaks. Võistkonnas võistlesid Leie Nõmmiste, Taisi Tiimus, Maili Tannbaum, Ellen-Anett Põldmaa, Juta Vilgelm, Merike Kanna, Lea Vimberg, Sirje Tiimus, Tiia Luht, Henri Manninen, Jaanus Mätas, Indrek Keskküla, Aimar Türbsal ja Ants Rikberg.

Aitäh kõigile, kes valla eest väljas olid!