Kõige suurem mure oli aga kõvakettal olevate andmete pärast. Suure vaevaga õnnestus enamus neist siiski taastada, seda tänu firma IT-Haldus noormeestele Pärnus (Maxima kaupluses). Ega neid arvutiremontijaid palju pole, kõik müüvad ainult uusi. Ega sellega veel asi ei lõppenud, tuli uued programmid otsida ja seadistada jne, jne. Soovitan kõigile tähtsamatest asjadest ikka koopiad teha, see virtuaalne maailm on ikka väga ebakindel. Püüan ka ise õppust võtta.

Ajaleht tuli uuesti teha, mõned kirjutised aegusid ja uusi tuli peale. Kui midagi segi ajasin, siis palun ette vabandust.

Veel teine õiendus - juulikuu lehes kirjutasin, et vald müüs Tihemetsa hoonete kompleksi Kilingi- Nõmme Majandusühistule. Arvasin, et see on kõik üks kompleks, kuid selgus, et on kaks hoonet - hoone (Peahoone 1), kus asub kauplus ja hoone (Peahoone 3), mis kuulub Riigi Kinnisvara Aktsiaseltsile. Ühistule müüdi vallale kuuluv väike hoone (Peahoone 1), teine, suur hoone ootab oma saatust, mis tõenäoliselt tähendab lammutamist.

Kuna nüüd majandusühistule kuuluv hoone on väga halvas seisukorras, lubas ühistu juhatuse esimees Peep Kaljuste, et kavatseb veel tänavu remontida välisseinad ja katuse ning talvel siseruumid. Nagu fotolt näha, on pilt maja sees päris kole - baari pärandus.

Loodame, et järgmisel aastal saab peale Kilingi-Nõmme suurema müügisaali ka Tihemetsa kauplus.