Lisaks õpilastele said tänukirja ja raamatu tublidele saavutustele kaasa aidanud õpetajad. Kokku jagati tun­nustust ligi 60 õppurile-õpetajale.

Luunja valla lapsed ja noored on edukad olnud paljudel erinevatel aladel nii maakonna kui kogu Eesti tasemel: aineolümpiaadidel, võistu­laulmisel, luulekonkurssidel, kutse­võistlustel, viktoriinidel, arvukatel spordivõistlustel.

Rida tippsaavutusi on meie õppuritel üleriigilisel tasandil. Elise Metsanurk (MRG 8.kl) tuli esimeseks emakeele vabariiklikul olümpiaadil, lisaks on neiul mitu kõrget kohta piirkondlikelt olümpiaadidelt. Enrico Raat (Luunja KK 1.kl) sai teise koha vabariiklikul luulekonkursil „Minu Eestimaa". Joo­nas Pärnalaas (Luunja KK 5. kl) sai esikoha vabariiklikul õpilasleiutajate konkursil, samas sai 2. koha Reio Si­rendi (Luunja KK 5. kl).

Mihkel-Karl Pindmaa pälvis esiko­ha MISA poolt korraldatud üleriigili­sel kodanikupäeva e-viktoriinil, Rene Leppin tuli kolmandaks Eesti õpilasfir­made lõppvõistlusel. Birgit Vahi (Tartu Kutsehariduskeskus) pärjati parima li­hameistri tiitliga kutsevõistlusel „Aas­ta Tegija 2012".

Spordis on saavutatud kõrgeid kohti nii riiklikul kui rahvusvahelisel tase­mel. Ilona Aigro on värske pronks­medaliomanik MK sarjas ning Eesti meister rühmvõimlemises. Helen Lin­nok saavutas samuti MK etapil 3. koha rühmvõimlemises. Gregor Soodla (Ki­vilinna Gümn. 8. kl) on Eesti meister suusatamises M16 ning 3. koha oma­nik Tartu Maratoni M16 klassis.

Mitmed õppurid on silma paistnud lausa mitmel erineval alal. Nii on Eva-Maria Muuli saavutanud esikoha maakondlikul bioloogiaolümpiaadil, lisaks olnud edukas saksa keeles, ini­meseõpetuses, võrkpallis ja kergejõus­tikus.

Kõikide saavutustega on võimalik detailsemalt tutvuda valla veebilehel www.luunja.ee uudiste rubriigis.