Üheksandat aastat Valgas toimuv mihklilaat on külastajate poolt hästi vastu võetud ning saanud Eesti ja Läti kauplejate lemmikpaigaks: pakutakse sügisesi aiasaadusi ja mõlema riigi traditsioonilisi laadakaupu.

Koduleiva ja koduveini konkursil on võimalik degusteerida ja hinnata parimaid tooteid ning saada uusi retsepte. Hoogu on juurde saanud kalapüügivõistlus „Valga vingem kalamees", mis sellel aastal kulmineerub kalameeste ja linnaesinduse vahelise köieveoga üle Säde pargi tiigi. Näha saab rekordmõõdus arbuusi ja pikimat päevalille, avatud on rohevahetusala. Kohal on Ranna Rantšo loomapark ja lustida saab erinevatel atraktsioonidel.

Lisaks laadale on rahvusvahelise muusikapäeva raames Jaani kirikus ja Valga jaamahoones huvitavad kontserdid, kus esinevad ajaloolase ja religiooniuurijana tuntud kontratenor Ivo Posti, teda saadab teorbil Kristo Käo ning kaksiklinna muusikakoolide paremik. Mihklilaadale paneb punkti õhtul peotelgis toimuv tantsuõhtu ansambliga Regatt, kes esitab 70.-80.aastate levimuusika parimaid palasid tänapäevases võtmes.

Valga linna külastab ja linnajuhtidega kohtub Imatra linna delegatsioon koos linnapea Pertti Lintoneniga. Külalised on soovinud tutvuda linna korraldatud mihklilaada ja kultuuriprogrammiga.

Vaata laadakava SIIT.