21. juuli. Tartu triatlonil pälvib spordist rohkem tähelepanu ürituse reklaam, mis meenutab paari aasta tagust K-kohukese juhtumit. Nimelt on triatloni plakatil Urmas Kruuse näopilt, kes on täiesti juhuslikult Tartu linnapea. Asja asub hiljem uurima Riigikogu korruptsioonivastane erikomisjon.

3-13. august. Algupärase K-kohukesega välja tulnud Keskerakond ei saa konkurentidele alla jääda ja pälvib ühtmoodi tähelepanu ning halvakspanu ujula saabumist lubava Priit Kutseri hiidplakatiga ning tele- ja raadioreklaamidega "Tallinn liigub". Viimase eelarveks on enam kui 50 000 eurot ning tulemuseks see, et tänu kampaaniale tõusis Edgar Savisaar Eesti esikepikõndijaks. Asja asub hiljem uurima Riigikogu korruptsioonivastane erikomisjon.

29. august. Tallinnas avatakse liiklusele Soo tänav. Linti läbi ei lõigata.

30. august. Eerik Niiles Kross kutsub (olles teel mudelhelikopterite poodi?) üles lõpetama poriloopimist ja alustama sisulise debati ning konkreetsete ettepanekutega.

1. september. Kui kevadel täidavad linnatänavate ääri õitsevad lilled ja detsembris (olgu, tarbimisühiskonnas pigem alates oktoobri teisest poolest) jõulukaunistused, siis valimisaasta septembris täitub linn valimisreklaamiga. Möödujaid piidlevad lahmakatelt postritelt nende hääli manguvad isikud, igal nõudlikum ilme kui eelmisel. Ühed on uhked, teised töötavad, kolmandad kutsuvad niisama kaasa. Enim püüavad pilku Juku-Kalle Raidi reklaamid Laagna teel: "Edgar! Ühistransport on tasuta! Head teed!"

4. september. Tallinnas avatakse liiklusele Soo tänav. Lindi lõikab läbi Telliskivi selts.

Muidu Tallinna kõrval elutu valimiskliimaga Tartus püüab tähelepanu heade mõtete linna hüüdnimele kohane idee. Nimelt teavitab Aare Pilv Müürilehe veergudel laiemat avalikkust algatusest "Tagasi lätetele!", mis soovitab viia kogu valmisreklaam tagasi parteide büroodesse.

7. september. Kui päev varem on Reformierakond Ida-Virumaa linnades andnud loobumisvõidu, siis Tallinna nimel Reformierakond pingutab. Linnapeakandidaat Valdo Randpere leiab, et pealinna suurimaks mureks on kuuskede vähesus ja lubab võidu korral istutada neid Lasnamäele koguni 117 799 tükki. Hittblogi Memokraat kaasautor Tarmo Jüristo kirjutab Facebookis: "Kui Randpere saab linnapeaks, istutan Lasnamäele ühe kuuse. Noh, et saaks numbri ümmarguseks."

8. september. Sotsiaalmeedia kanalid täituvad kirjeldustega, mille üle reformierakondlased täpselt uhked on. Tegu on järelnähtudega eelmisel õhtul toimunud suurejoonelisest peost, mille kuulsaid esinejaid kiivalt saladuses hoitakse (kuluaarides sosistatakse nii Ott Leplandi kui ka U2 nimesid).

Vastasrindel alustab pealetungi Keskerakond oma tulevase laulupeohitiga "Keskerakond töötab!" (Gustav Ernesaks pöörab hauas ringi). Videos tõestab end torupillivirtuoosina Riho Rõõmus, kes suudab vahepeal pillist ka mõtte jõul heli välja puhuda.

9. september. Kross asub Tallinnas Savisaart ründama, pannes linnavalitsuse ette üles postrid, mis viitavad linnapea korruptiivsetele tegudele. Krossi raudkindel ja teaduslikult täpne arvutus näitab pere kohta aastaseks korruptsiooni-maksuks 1000 eurot.

10. september. Tallinnas avatakse liiklusele Soo tänav. Lindi lõikab läbi Eesti esikepikõndija.

13. september. Eerik-Niiles Kross teeb korraga poliit- ja teleajalugu, lennutades Solarise keskuse akna taha kaugjuhitava helikopteri. Parajasti läheb sealt otse-eetrisse „Linnapea tund" ning saate peaosaline Edgar Savisaar, kelle selja taha teda korruptsioonis süüdistav plakat kerkib, ei ole just ülemäära rõõmsa ilmega.

16. september. Savisaare poolt kohtusse antud domeen edgarsavisaar.ee, mis sisaldab Krossi-poolseid korruptsioonisüüdistusi, on suletud. See-eest on täiesti kättesaadav Krossi-poolseid korruptsioonisüüdistusi sisaldav edgarsavisaar.co. Sarnasused kahe lehekülje vahel on täiesti juhuslikud...