Kuressaare linnateatri direktori asetäitja Aarne Mägi sõnul paigutatakse raha eelkõige hoone välisfassaadi ja lavaelementide remonti.

Teine osa annetatavast 20.000-eurosest summast läheb Kuressaare haiglale ning on mõeldud vajaliku lootemonitori ostmiseks. Haigla juhataja Viktor Sarapuu sõnul katab annetatav summa poole lootemonitori hinnast. Ülejäänud osa on haigla lubanud leida omavahenditest.

Lisaks teatrimajale ja haiglale soovib Harry Leo Kingissepp toetada ka Kudjape kalmistut, kuhu on maetud tema vanemad ja vanavanemad. Toetussumma kulub kalmistu vana osa korrastamiseks.

"Annetusi ja kingitusi on alati meeldiv vastu võtta. Sümpaatsemaks teeb annetuse seegi, et see pole tehtud täht- ega sünnipäevaks, vaid on lihtsalt kingitus heast südamest ja murest kodulinna parema käekäigu pärast," kommenteeris Kuressaare linnapea Mati Mäetalu linnale osaks saanud rõõmusõnumit.

Linnapea sõnul on Asta ja Harry Leo Kingissepp varasematelgi aastatel linna tegemistel heas mõttes silma peal hoidnud ning siinseid tegemisi märganud ja toetanud. "Olgu selle näiteks kas või aastatepikkune Saaremaa ühisgümnaasiumi lõpetajate toetamine," lausus linnapea Mati Mäetalu.