Kohtumise alguses tutvustas SEB Panga Paide filiaali juhataja Tiina Ormisson euro tulekuga seonduvat ja näitas euro rahatähti, millede oma käega katsumise võimalus tekitas vanurite seas kahinat. Õpiti tundma, millised on euro turvaelemendid ja saadi teada, et sularahaautomaatidest saab kroone 30. detsembri kella 18ni. Pärast seda saab eesti kroone välja võtta pankadest, mis on avatud ka 31. detsembril.

Oma valdkonna tegevusi tutvustasid abivallavanem Vahur Salom, majanduse- ja planeeringuosakonna juhataja Urmas Kupp ning sotsiaalosakonna juhataja Peeter Kruusement.

Vanurid esitasid mitmeid küsimusi prügi äraveo, lumelükkamise, parkimismurede, ühisvee- ja kanalisatsioonitrassi tööde ja haridusvaldkonnas toimuva kohta.

Vanuritega kohtumisel osales üle 30 eaka Türilt ja Säreverest.

Vallajuhtide kohtumine eakatega toimus teist korda. Esimest korda saadi kokku novembris vallamajas.

Kokkusaamiste korraldaja vallavolikogu aseesimehe Jaan Arvola sõnul on kavas eakatega kohtumisi korraldada ka edaspidi kord kuus.

Järgmine kokkusaamine toimub koos eakate jõulupeoga 16. detsembril kell 13 Türi kultuurimajas. Kohtumisele tulla soovijatel palutakse teatada Jaan Arvolale telefonil 510 4548.