Jõudu, jaksu kõigile võitluses lume ja tuisuga.

Heino Juurikas, Alliku küla, Tootsi elurajoon

Üleüldiselt võib lumekoristusega rahule jääda. See, et suure tuisuga (Monika jt.) kohe hakkama ei saada, on normaalne ning eks sellega sai ka arvestatud ja paljud jäid kodutööle.

Minu mure, nagu ka minu naabri mure, on aga pigem selles, et lumelükkajad ei taha kuidagi tunnistada meie pisikest tupiktänavat ja seda juba teist aastat järjest. On olnud nädalavahetusi, kus me oma autodega välja ei saagi, samas kui kõrvalteed on kõik korralikult puhtaks aetud. Oleme ka korduvalt sellele tähelepanu pööranud suheldes nii valla, töödejuhatajate kui ka otse traktoristidega, saatnud valda nii kaarte kui ka kirju. Ka valla soovitus oli suhelda otse traktoristidega. Viimane kord lõppes see aga natukene kummaliselt, kui traktorist käskis meil endal ise labidad kätte võtta ja tee puhtaks rookida. Õnneks on vallavalitsuses arusaajaid ametnikke (Andres Laisk, Mikk Lõhmus), kes asjaga tegelevad ja annavad vähemalt lootustki.

Lõpetuseks võib hinnata lumerookimise hindele neli miinusega, kuna arenguruumi veel on, aga eks vägagi palju jääb asi rahade taha.