Terrassi ehitus annab Vanamõisa Vabaõhukeskusele uue väärtuse. Eestimaa suved on sajused, nüüd saab vihma korral suunata tegevused terrassikatuse alla. Lisaks on MTÜ-l Vanamõisa Küla plaanis välja arendada keskuse kasutus ka kogukonnateenuse osutamiseks - sünnipäevade, pulmade ning suve- ja talvepäevade pidamise võimalus, toetav struktuur on juba ju loodud (sportimisvõimalused, mänguväljak, grillkoda, laululava).

Terrassi kasutatav pind on umbes 300 m2, suurus 12x33 meetrit. Istekohtadega mahub terrassile kuni 300 inimest ja vastuvõtu variandis kuni 500 inimest.

Jätkuvalt on populaarne ka meie umbes 30 inimest mahutava grillkoja rentimine sünnipäevadeks. Kvaliteetselt korraldatud sündmused annavad põhjuse külalistel ka järgmine kord tagasi tulla ja sõpradele-tuttavatele soovitada. Lisaks plaanime edaspidi suveperioodil avada väliterrassil ka kohviku.

Ka Vanamõisa seltsimaja on saanud uuenduskuuri MAK meetme toel ning projekti kaasfinantseering tuli vallaeelarvest. Remont tehti väikses saalis, kabinetis ja noorte tuba sai täitsa uue ilme: on võimalus mängida piljardit, lauajalgpalli ja lauatennist ning uued arvutid teevad noortele rõõmu. Lisaks saavad päris pisikesed toimetada Lotte maalingutega mängunurgas. Noorte tuba on avatud esmaspäeval, kolmapäeval ja neljapäeval kell 15-21. Lisaks on projektirahastusest uuendatud seltsimaja inventari ja sisustust (diivanid, lauad, toolid, köögitehnika, lükandustega panipaigad jne). Vanamõisa koori kasutada on uus digiklaver ning laste laulutundide tarvis soetatud erinevaid muusikariistu- ja rütmipille.
_______________________________________________________________________________

OKTOOBRIS VANAMÕISA SELTSIMAJAS

18. oktoobril algusega kell 20 ÖÖKLUBI CABARE-CABARE! DJ ARNO KUKK

Dress Code - Cabaret! Pilet 10 eurot (sisaldab suupistelauda ja üllatusesinejaid), laudade broneerimine kuni 14. oktoobrini aadressil katrin@ kodukyla.ee.

27. oktoobril kell 12-13.15 LASTE KERAAMIKAHOMMIK „Loomaaed". Valmistame savist loomi, linde, kalasid, liblikaid, draakoneid jne. Keraamikahommikule palume ette registreerida katrin@kodukyla.ee.

EELINFO:
16-21. detsember Vanamõisa Jõulumaa Vanamõisa vabaõhukeskuses. Täpsemalt saab programmi ja pakettidega tutvuda oktoobri teisest nädalast kodulehel www.vabaõhukeskus.ee ja otsi Vanamõisa Jõulumaa ülesse ka Facebookist.