Tule rahvamajja oktoobrikuu kahekümne kolmandal päeval. Siis on pühapäev. Sobiv aeg on heategevuseks, vinguviiulite heatahtlikuks häälestamiseks.

Tule vaata ja tantsime koos. Saad teada, mis on seeniortants. Sa oled juba tähtsustanud ära oktoobrikuu tähtpäevad: 1. oktoober - eakate päev, 5. oktoober - õpetajate päev, 9. oktoober - lõikuspüha, 14. oktoober - kolletamispäev.

Lõikame koos tantsides paremaid vilju, leiame rõõmsamaid tegevusi. See oleks siis I Väike-Maarja seeniortantsu päev Härmalõnga klubis.

Palume osa võtma olemasolevaid rühmi: segakoor Helin, line-tants, Maarjakelluke, B-segarühm, kapell Sirili, põllumeeste selts ja luues uusi rühmi: vallamaja rühm, õnneloosi reisirühm, klienditeenindajate rühm, Härmalõnga sõprade rühm, muuseumi sõprade rühm.

Iga rühm esitab oma liigi tantsu (1 tants) ja seeniortantsu (1 tants). Kaks rühma koos (1 tants) ja tantsud koos mitmes variandis. Ka ühistantsuks jääb aega. Koos tantsides olete Härmalõnga Sõprade Suur Rühm.

Keelatud pole ka omaalgatuslike grupeeringute moodustamine.

Abivägi tantsude õpetamisel: Maret Läänemets (põllumeeste selts), Tiia Uutsalu (klienditeenindajad), Aino Lukman (Maarjakelluke ja segakoor Helin), Sirje Sõnum (Sirili, raamatukogu, muuseum), Egne Liivalaid (B-segarühm ja vallamaja).

Lähemalt räägime plaanidest ja tantsudest 28. septembril kell 16.00 rahvamaja saalis, kui toimub ringijuhtide kokkusaamine hooaja alguse puhul. Teid on ootamas alati tänulik publik Härmalõnga klubist!