Lisaks võistlustöödele on muuseumi tsulanas fotonäitus „Katskümmend kirivät keväjät" ehk kakskümmend aastat seto pitsi päevi, kus on üleval erinevate pitsipäevade tööde fotod ja lood parimatest pitsitegijatest. Samas on eksponeeritud seto pitsi meistri Ulve Kangro uuemad tööd. Muuseumi rõivaaidas on traditsiooniline näitus „Üte talo näpotüü", mis koosneb Ingrit Kala kodutalust pärit ning tema enese ja tütarde poolt valmistatud esemetest. Need näitused on avatud 1.oktoobrini.

Seto Tsäimaja söögisaali ilmestavad seinavaibad muuseumikogust.

15. mail kell 15 pitsipäevade lõpetamisel toimub pitsivõistluse parimate väljakuulutamine, autasustamine ja tööde esitlus. Samal päeval toimub ka konverents, kus pitsiteemaliste ettekannetega esinevad: Eesti Rahvakunsti ja Käsitöö Liidu pitsimeistrite alaliidu juht Eeva Talts; pitsimeister, koolitaja ja ettevõtja Ulve Kangro; pitsimeister  Jane Priks ja pitsipäevade ellukutsuja Tiiu Kunst.

Ka tänavu on võimalik õppida seto pitsi tegemist 7. - 10. maini, soovijatel on vaja  eelnevalt kooskõlastada telefonil 5656 6898 või kirjutada info@setomuuseum.ee.