Üheks klubi traditsiooniks on Lindora laadal loterii korraldamine. Mehed on kodust toonud tarbeesemeid ning muid asju ning neid müües saadakse tulu, mille eest on ostetud kommi esimese advendi üritusele, mis toimub rahvamaja juures. Samuti jõulukingitusi, mida jõululaupäeval viiakse klubi jõuluvanade poolt peredele, kes valitakse eelnevalt liikmete poolt välja.

2010. aasta detsembris korraldas klubi veel heategevuskorjanduse Vastseliina Konsumi kaupluses. Klubi soovis aidata perekond Zahknat Vastseliina alevikus, kelle peres on viis väikest last.  Klubi otsustas perekonda aidata, ostes neile automaatse pesupesemismasina. Raha annetati inimeste poolt 2437,30 krooni, klubi lisas puuduoleva summa ja nii saigi pesumasin ostetud. Perekond Zahknale anti kingitus üle jõulude ajal Konsumi poes.

Vastseliina Teisipäevaklubi soovib tänada kõiki inimesi, kes ostsid Lindora laadal meie loteriipileti või annetasid Konsumi toetuskasti. Väikesest abist said suured kingitused ja rõõmu mitmele Vastseliina perele.