Näitust korraldava Eesti Sukeldujate Klubi instruktor Terje Meosi sõnul on ettevõtmise eesmärk tutvustada inimestele sukeldumist kui omanäolist ja põnevat harrastust. „Kes on kursuse kord läbinud, kogeb argipäeva muredest vabanemist nautides veealuse elu ilu ning arendab enese kontrollimise oskust, mis aitab vees käituda läbimõeldult ja riskivabalt,“ ütles Meos. Igas rändnäituse toimumispaigas korraldatakse kord nädalas ka proovisukeldumisi. „Kogenud instruktorite juhendamisel on kõigil soovijatel võimalik täisvarustusega vee all viibimist ise järele proovida,“ lisas Meos.

Kaido Haagen (sündinud 1966) on professionaalne fotograaf ja harrastussukelduja, kelle viimased saavutused fotograafia vallas on konkursi Looduse Aasta foto 2009 I koht maailma looduse kategoorias ning Gesellschaft Deutscher Tierfotografen (GDT) Euroopa konkursi metsiku looduse fotograafia auhind veealuse maailma kategoorias aastal 2009.

Eesti Sukeldujate Klubi on loodud 2007. aastal. Klubi põhieesmärk on sukeldumise kui toreda harrastuse tutvustamine ning seeläbi ka keskkonnahoiualase teadlikkuse tõstmine.