Sõbrapäev oli esimene pidu, millele järgnes kohe järgmine üritus, kuhu tulid meile ka külalised. Kolmapäeval, 15. veebruaril tulid meile külla tädi Heldi ja Anne- Ly Keskkonnahariduskeskusest. Miks nad meile külla tulid? Sellepärast, et koos meiega rääkida prügi sorteerimist. Muidugi, me oskame seda ju kõik ise ka, aga tegelikult, kas ikka oskame? Meie kuulsime lasteaias nii palju huvitavat prügi kohta ja teame nüüd, miks tuleb seda sorteerida ja mida saab prügist teha, kui seda õigesti sorteeritakse. Kas teie teate, et kuuest 1,5 liitrisest plastikpudelist saab fliisi? Või, et mahla pakkidest tehakse mööblit? Usun, et see on teema, mida peame kõik õppima, sest meie saame palju teha, et oma loodust hoida. Prügi sorteerimine on kindlasti üks viis seda teha ja kes tahab teada, kuidas, siis tulge meile lasteaeda külla ja me õpetame! Suur suur aitähh teile, kallid Heldi ja Anne-Ly!!!

Teispäeval 21. veebruaril tähistasime Vastlapäeva, seekord Olgina lapsed Olginas ja Sinimäe lapsed Sinimäel. Kõik said palju mängida, lumes trampida ja liugu lasta. Just see viimane ongi ju vastlapäeva kõige tähtsam osa ja oi, kui pikad liud meil tulid! Loodame, et see toob kaasa palju head! Peale mõnusat õues möllamist, ootas kõiki toas maitsev hernesupp ja uhke vastlakukkel. HÕISSA, MEIL ON VASTLAD!

Vastlad said läbi ja nüüd jõudis kätte sünnipäevapidu, Eestimaa sai 94 aastaseks. Lasteaias tähistasime seda pidupäeva uhke ja lõbusa mängupeoga Olgina lasteaias. Sinimäe lapsed istusid hommikul bussi peale ja sõitsid Olgina lastele külla, et kõik koos pidutseda. Õpetajad olid valmistanud toreda stsenaariumi: lapsed olid selgeks õppinud palju laule, luuletusi ja tantse, mida teistele näidata. Tore oli vaadata, kuidas lapsed esinesid ja kui hästi oskasid nad kõik vastata õpetaja küsimustele meie kodumaa kohta. Eesti on meie kodumaa ja me kõik peame teda hoidma! Palju õnne meile kõigile veel kord!

Sünnipäeva peoga ei lõppenud meie veebruari kuu üritused - 27. veebruaril sõidame me teatrisse vaatama etendust „Sookoll ja sisalik". See, kuidas meil seal läks, seda saate vaadata piltidelt meie kodulehel.

Veebruar sai läbi ja kätte jõuab märts, kuhu mahub ka mitu lõbusat üritust. Märts on teatrikuu ja ka meie valmistume oma Teatripäevaks, mida me juba traditsiooniliselt tähistame märtsi kuu lõpus.

Toredat märtsi kuud teile kõigile ja vaadake meie pidude pilte lasteaia kodulehel.

Sõbrapäeval Olgina lasteaias. Foto: Margit Maksimov

Sõbrapäeval Olgina lasteaias. Foto: Margit Maksimov