Tõdesime, et lastaed teeb head eeltööd ja järgmisel aastal koolitulev seltskond, keda on üle kahekümne, saab klassijuhataja Evelini juhendamisel koolis kenasti hakkama.

7. veebruar võib minna ajalukku kui kohaliku kitarrikooli esimene koolipäev

Jaanus Põldre ja Veiko Pärnaku poolt väljakäidud projekt andis avalöögi. Tõsi küll, plaanitust on see pisut pisem, aga hea algus sellegipoolest. Esialgu on kitarritunnid vaid neile, kellel pill olemas. Esimeses tunnis osalesid Arabella Lichtfeldt, Risto Allas, Silver Toom, Kersti Männiste. Neile lisandusid Magnus Liima, Kevin Alert ja Kärt Kraus.

Projekti kaugem eesmärk on puhkpillimängijate järelkasvu tekitamine.

11. veebruar on Euroopa 112 päev

Euroopa 112 päeval on kõigil eurooplastel suurepärane võimalus tuletada meelde numbrit 112, mis võib päästa elu! On ju elu kõige ilusam kingitus universumis ja selle päästmisel loeb iga sekund. Seetõttu räägime Euroopa 112 päeval oma perele ja sõpradele 112-st, ohutusest ja turvalisusest, et igaüks meist saaks end tunda julgemalt ja kindlamini kui varasematel aastatel. Teeme Euroopa hädaabinumbri 112 päevaks lumest või lumele numbri 112.

Taolisest pöördumisest innustust saades asuti Margit Lichtfeldi eestvedamisel tegutsema ka meie koolis. Agarate ehitajate kätetööst valmisid vahvad lumeehitised koos vajaliku numbrikombinatsiooniga. Nagu selgus häirekeskuse kokkuvõttest, ei olnud ehitustööd asjatud:
Lumest lumele 112 tegemisega võitsid KÕIK

Lumest ja lumele 112 tegemisel on kõik võitjad, nii need, kes osalesid, kui ka need inimesed, kes toetasid ja jagasid tegijate rõõmu. On ju hädaabinumbri 112 meeldetuletamine eriti tähtis, sest numbri õigel ajal teadmine võib päästa kõige kallima - Sinu elu.

Vastlapäev

Täna liugu laseme, hõissa meil on vastlad! Nii võib kohe igal aastal laulda, sest ega igihaljaid vastlalaule vist palju rohkem olegi. Selle eest on tegevused igal aastal erinevad. Meie majas tähistati seda seekord sõna otseses mõttes ühiselt. Alustasime lustaka kelguretkega „Kuidas elad, Uhtna!", kus iga 7.-9. klassi õpilane pidi otsima endale noorema klassi õpilasest kelgukaaslase ja talle siis transportteenust pakkuma. Jätkasime inglastelt kopeeritud pannkoogijooksuga, mille läbiviijaks oli Anne Mäeots.

Kodumaist kelgusõidu teatevõistlust koordineeris Malle Tiinas. Asja tegi huvitavaks see, et omavahel võistles üheksa segavõistkonda, milles õpilasi igast klassist. Konkurentsi pakkus ka õpetajate tiim.

Loomulikult selgitasime välja ka pikemad liud. I koolistmes libises kõige kaugemale Kevin Muru 3. klassist, II kooliastme õpilasi edestas Simon-Georg Saaremägi ning III kooliastme liulaskjate võit kuulus Inna Alferovile.