N 26.01 kl 16 Põlva linna titepidu (kutsetega).

R 27 01 kl 18 Põlva rahvamuusikaorkestri Elurõõm 10. juubeli kontsert. Tasuta

Veebruar

N 02.02 kl 19 Kontsert JÄÄAARIA. Aariaid Mozarti, Straussi, Verdi ja Wagneri ooperitest. Esitavad Kai Kallastu (sopran), Andrus Kallastu (klaver) Pärnu Ooperist Pilet 5 €, sooduspilet 3 €, müügil Põlva linnavalitsuse kassas ja Piletilevis.

R 03.02 kl 11 Viljandi Lasteteatri Reky etendus „BURATINO". Lavastaja ja lavakujunduse idee: Kadri Paldra Nimiosas: Silver Kaljula Teistes osades: Ulrika Tolberg, Moonika Kungla, Peep Maasik, Gunnar Svarval, Kadri Paldra Pilet 5 €, müügil Põlva linnavalitsuse kassas

R 10.02 kl 21 UNDERGROUND BLUES 2 UNDERGROUNDi ürituste sari jätkub alanud. aastal. Avalöögiks saab UnderGround Blues 2, mis nagu nimigi ütleb, on järg aastatagusele menukale bluusiüritusele.
Üles astuvad legendaarne Aapo Ilves Räpinast ja Broken Spectacles Põlvast, kes näeb, kuuleb ja mängib bluusi täiesti omas võtmes.
Külalistena on laval rock- ja bluesmuusikud Pärnust ehk ansambel Rääma Blue. Ja loomulikult hetke üks suurimaid bluusimehi Eestis, kes ka laias maailmas tuntust kogumas, Andres Roots oma projektiga Andres Roots Roundabout. Nemad musitseerisid UnderGroundis ka aastatagusel üritusel ning said toona väga sooja vastuvõtu. Ning külaliste nimekirja lõpetab M & O Duo Tartust.
Piletid eelmüügis kultuuri-ja huvikeskuses ning klubis AAL hinnaga 5 €. Kohapeal enne üritust maksab pääse 7 €.
Traditsiooniliselt on saadaval maitsev, jahe ja kosutav A Le Coq'i õlu klubi AAL vahendusel.
Sissepääs üritusele alates 18. eluaastast.

T 14.02 kl 19 Tantsuline etendus "Eneseleidmine pimedusest". Etendus räägib kahest vennast, kes on eksinud pimedusse- nad on kaotanud usalduse iseenda ja oma sõprade vastu.
Ekseldes oma sihitul rajal taaskohtuvad nad inimestega, kes endiselt usuvad nende headusesse. Need head inimesed on valmis kõigeks, et eksinud vennad aidata tagasi oma õigele rajale. Tantsuline etendus "Eneseleidmine pimedusest" toimub sõbrapäeval ehk see etendus on tehtud mõeldes sõpradele ja sõprusele! Kõigile pakutakse võimalus tulla ise sõprade keskele Põlva kultuuri- ja huvikeskuse saali või võtta kaasa sõber ja teha talle väga omanäoline sõbrapäevakink! Etenduses osalevad tantsurühmade Põlva Päntajalad ja Meie Stuudio tantsijad.
Korraldab: segarahvatantsurühm Põlva Päntajalad.

R 17.02 kl 18 Koolitants 2012 Põlvamaa tantsupäev

E 20.02 kl 19 SVEN AZOJAN kohtumisõhtu "Läbi mi-nu enese", mis hõlmab mälestusi ja erinevaid jutustusi Sveni elust, kulinaariast, hobidest jne. Kogu kava on läbi põimitud muusika ja lauludega, mille sõnadeautoriks ja esitajaks on Sven Azojan ise. Pilet 6 €, sooduspilet 4 €.

T 21.02 kl 11 ja 13 Võru linnateatri etendus „PEGASUS, SÕPRADELE PAUL". Tegemist on Eesti Teatri Agentuuri korraldatud lasteja noortenäidendite võidutööga lastenäidendite kategoorias.
Lavastaja: Tarmo Tagamets
Muusikaline kujundus: Jalmar Vabarna Mängivad: Marianne Kütt, Maive Käos, Agu Trolla, Helgur Rosental, Jalmar Vabarna, Tiina Lõhmus ja Võru Draamastuudio noored.
Pilet 4 €, grupile alates 10-st inimesest 3.50 € müügil linnavalitsuse kassas.
Soovitatav alates neljandast eluaastast!

K 22.02 kl 19 Põlva linnapea vastuvõtt (kutsetega).

R 24 02 kl 13 Eesti Vabariigi aastapäevale pühendatud pidulik kontsert. Esinevad Põlva muusikakooli keelpilliorkester ja külalisena naiskoor EMAJÕE LAULIKUD Tartust. Kontserdile sissepääs prii.

E 27.02 kl 19 Rakvere Teatri etendus „NULLPUNKT". Pilet 9 €, sooduspilet 8 €. Lavastus: Jaanika Juhanson Lavastusdramaturg: Anne-Ly Sova Mängivad TÜ Viljandi Kultuuriakadeemia 9. lennu tudengid Maaja Hallik, Saara Kadak, Katrin Kalma, Vallo Kirs, Kristian Põldma, Jaanus Tepomees ja Imre Õunapuu ning Silja Miks ja Rauno Kaibiainen (külalisena).

Igal pühapäeval kell 18 kinoseansid koostöös filmilevitajatega - Forum Cinemas, Kinobuss ja Tallinnfilm.

Info tel 799 8230, www.kultuurikeskus.ee