Päevakeskus osaleb projektis, mille käigus soo­vime juurutada EGUASS Assurance kvaliteedi süstee­mi asutuses, see on Euroopa kvaliteetjuhtimise ja kvali­teetsete teenuste osutamise süsteem sotsiaalteenuste osas. Esmaseks eesmärgiks on päe­vakeskuse dokumentatsiooni korrastamine ja teisene kva­liteedi sertifikaadi saamine päevakeskusele. Kogu selle protsessi läbimime aitab meil parendada ja tõhustada osu­tatavaid teenuseid ja tõsta teenuste kvaliteeti.

Igakuised üritused on olnud tähtpäevakesksed, lõõgastades meeli, pakkudes koosolemist, muusikat hinge ja kätele tegevust. Jätkunud on muusikateraapia ja lisan­dunud on lauluring.

Koostöös Rahvamajaga on olnud üritused kultuuripäran­di aasta raames. 25.mail toi­mus ekskursioon Olustverre ja Türile. Oli tore, et osalejaid oli igas vanuses. Külastasime Olustvere mõisakompleksi, pidasime piknikku Lõhavere linnamäel, külastasime Va­napaganat ja käisime külas tõrvaajajal. Türil sai külasta­da ringhäälingumuuseumi ja uudistada Resa Tiitsmaa nukuateljeed. Lastel oli või­malus mängida Murumoori mängupargis. Oli tore ja head seltskonda pakkuv päev.