Eelseisva suve jooksul filmitakseniiVeneverepuhkekülas toimuvaid seminare, spordivõistlusi ja muusikasündmuseid kui OÜ Ispre pakutavat välitoitlustust.

Kvaliteetne teenus vajab ka tasemel esitlust

Ettevõtja, Aare Priksi sõnul vajab noorenduskuuri läbinud puhkeküla ka senisest atraktiivsemaid reklaamiinstrumente. Tema sõnul on üheks selliseks ka Veneveres tegutseva Lõunameedia poolt mälupulgale vormistatav uudistoode - videovisiitkaart, mis harjumuspärastele DVD-plaatidele juba edukalt konkurentsi pakub.

"Sisuliselt on ju tegemist umbes 10 minutilise reklaamfilmiga,milleabiloma ettevõtet kunstilises võtmes tutvustada". Viimaste aastate jooksul mitmele telejaamale kohalikke tegemisi vahendanud ettevõtja sõnul on Eesti ettevõtjate tellitud videovisiitkaardid leidnud juba tee nii üle mere Šotimaale kui ka Saksamaa liidukantslerile isiklikult.

Võrtsjärve Ühendus ühendab kohalikke ettevõtjaid

Võrtsjärve Ühendus, kes Venevere puhkeküla laiendust rahastas, pani ka innovatiivsele filmiprojektile õla alla.

Vabaühenduse juhataja Karl Õmblus näeb sellises koostöös mitmeid tervitatavaid lisaväärtuseid - head müügitulemused ja kohaliku piirkonna tuntus julgustavad ka teisi külades tegutsevaid ettevõtjaid harjumuspärast mõtteilma avardama.

"Kümne aasta eest tundus ju mõeldamatu, et kusagil Kõo valla külas asub ülemaaliselt tuntud ja hinnatud puhkekeskus ning sellest linnulennult vaid kilomeeter eemal tegutseb kaasaegne filmiproduktsioon. Tehnika on arenenud ning oskusest uusi võimalusi kasutada võidab nii ettevõtja kui kogukond.

Viljandimaal tuleb palav filmisuvi

Lisaks Venevere puhkeküla tutvustavale linateosele soovib Lõunameedia saada eeloleval suvel tehtud ka dokumentaalfilmidevälivõtted, mis jutustavad Ennukse metsavendadest, taluhobuse rakendustest ning Koksvere Maanaiste Seltsi leivategemise traditsioonidest.

Kuid filmitegemisekõrval lubab Annus suve jooksul teisigi põnevaid ettevõtmisi fookuses pidada ning võimaluse korral ka TV3 uudistesaatesse vahendada.