Veskitammi Lasteaiast olid väljas 8 last Mudilaste kepp-hobuste kavas, mida juhendas Helle Suitslepp, 11 last koos 11 isaga Maimikute ja isade kavas, mida juhendas Vello Vaher ning 8 naist Prouade kavas, kus kava juhendaja oli Mare Paist. Kõiki suuri ja väikeseid Veskitammi võimlejaid aitas peoks ette valmistada meie liikumisõpetaja Marju Niinepuu. Veskitammi Lasteaia lapsed osalesid võimlemispeol juba 5. korda. Õpetajad olid väljas teist aastat ning isad esmakordselt.

Võimlemispidu on alati üks tore ja emotsioone tekitav üritus nii lastele kui ka täiskasvanutele. Kuigi proovidega koos kestis pidu sel aastal lausa 3 päeva (1.-3. juuni) ning ilm oli heitlik, andes meile nii päikest, tuult kui ka natuke vihma, siis tuju oli ikka kõigil hea ja südamed rõkkasid rõõmust. Polnud kuulda küll ühtegi nurinat, ei vihma ega tuule ega millegi muu üle - oodati vaid õhinaga enda esinemist ning elati soojalt kaasa kõigile teistele. Tore oli seegi, et „Igavene Ring" moodustus võimlejatest ka velotrekile - kõik väiksed ja suured said osa kogu etendusest.

Aitäh kõigile, kes meiega selles ringis koos olid! Suured- suured tänud õpetaja Marjule, et ta ikka ja jälle on jaksanud meie lasteaeda (nii väikeseid kui suuri) sellele peole kutsuda ning ka kavad selgeks õpetada. Tänu sellele üritusele oleme me veelgi rohkem „üks" ja soov ühiselt taas võimlemispeol osaleda muudkui kasvab. Kindlamast kindlam on see, et järgmisel aastal, kui toimub 15. Tallinna võimlemispidu, on Veskitammi Lasteaed taas esinemas.