Gerly Martinson ja Indrek Ando - Pühajärve


Gerly ja Indrek
: "Aeg on möödunud kiiresti ja olemegi märkamatult jõudnud juba neljandasse (FINAAL!) spaa-nädalavahetusse. Need neli nädalavahetust on olnud lõbusad, pikad ja huvitavad. Iga spaa on saanud võimaluse meid oma võlude ja mõnudega üllatada, samuti on ette tulnud pisikesi puudusi. Kokkuvõtteks võime öelda, et oleme selle kuuga kogenud väga meeldivaid ja meeldejäävaid elamusi.

Meie finaalivideo valmis Pühajärve Spa- ja Puhkekeskuses, mis pakkus meile tõesti finaalile väärilise kogemuse. Mida kõike Pühajärve Spal pakkuda on, seda näete meie videost.

Soovime kogu südamest tänada: Ando Sündema, Eneli Sündema, Alfa-Omega Communications, eestielu.delfi.ee, lõbusaid konkurente, kõiki sõpru, tuttavaid ja häid inimesi, kes meie poolt hääletasid!!! Nüüd on Teil viimane võimalus valida: Kellest peaks saama tõeline Eesti SPAA FÄNN? ;)"

Sandra Hiiesalu ja Madis Puusepp - Tervise Paradiis


Sandra
: "Tänu oma suurepärastele toetajatele lõpetasime spaa-seikluse grandioosses Pärnu Tervise Paradiisis, mille eriliseks tõmbenumbriks on loomulikult võimas veepark. Ei, me ei lasknud kottpimedast torust kõrgelt lae alt oma kaheksakuuse beebiga liugu, kuid omajagu seda vee ergastavat mõju seal saime siiski nautida. Eriti mina, kes survepesuriga muditud sai nagu filmis „Mehed ei nuta" nii, et veri kehas kohisema lõi! Meie nädalavahetust täitsid põnevad hoolitsused ning rikkalik buffet oma suurepäraste kokkadega. Nõnda saime me pikaks ajaks korraliku energialaengu, et üheskoos kolmekesi elus edasi minna! Lisaks suurimatele spaafännidele oleme ka nüüd korralikud spaaspetsialistid (ja kindlasti ka noorimad!) ning täname kõiki korraldajaid ja spaasid selle meeleoluka ning luksusliku võimaluse eest!"

Jaga
Kommentaarid