1. septembril toimus kontsertaktus Vana-Vigala Põhikoolis, kuhu olid kutsutud valla allasutuste ja Vana-Vigala TTK kogenud töötajad. Vigala hariduseluga on seotud palju suurepäraseid inimesi ning kuna vallas puudub suur esinduslik saal, on raske kõiki häid inimesi korraga ära mahutada.

Tänati asutuste juhte ning õpetajaid tulemusliku töö eest Vigala hariduselu edendamisel ning jagati ka maakonna tänukirju. Kontsertaktusel esinesid Kärolin Kikas ja Joonas Asumets, Jaanika Kuusik, Triin ja Aili Soonberg, Silja Käär ja Toomas Lasn ning õpetajate ansambel Vana- Vigala Põhikoolist.

Vigala Sõnumid on pidevalt edastanud koolides toimunut, kiitnud häid õpilasi ning tutvustanud oma tegemisi. Südamlik tänu Kaie Bergmannile vallalehe hariduselunurga ajalooliste meenutuste eest. Astra Põlma pesapuu lood on tutvustanud noorema põlvkonna tegemisi. Maire Kasekamp, Elvi Reiner, Tiia Truu, Milvi Viss (Haljasmaa), Asta Männik Kiitam ja Lia Veskimägi leidsid aega jagada oma mälestusi Vigala rahvaga vallalehe kaudu, suur tänu teile! Martin Andreller abistas meid vanade fotodega.

Siiski on meil veel palju kirja panna ja üles täheldada. Leidkem oma pärlid ja jäädvustagem need!

Edaspidi on planeeritud paigaldada viidad Jädivere kooli ja M.J. Eiseni sünnikoha tähistamiseks. Veel 13. septembril tutvustatakse Vigala Hariduselu koostöökonverentsil Sillaotsa Talumuuseumis.

Tarkusepäev 1. september on kooli algust tähistanud oma pidulikkusega ja eranditult kõige kaunimad sel päeval on esimesse klassi astujad. Kõigile õpilastele, õpetajatele ning vanematele kaunist kooliaasta algust ja julget meelt elukestval õppel!