Laadaplats oli tihedalt täis eri vanuses kauplejaid, kes kasutasid hea meelega ära võimaluse kapikoristuse käigus üle jäänud kraamile uue võimaluse andmiseks. Peaasjalikult müüdi garderoobikaupu, sekka mänguasju ja nõusid.

JJ-Streeti moe- ja tantsupäeval tutvustasid tantsukooli Tabasalu treenerid erinevaid tänavatantsustiile ning sai disainida JJ-Streeti T-särke. Tantsupäevaga kutsuti treeningutesse uusi tantsijaid, huviliste vastuvõtt toimub Tabasalus juba 28.–29. augustil.

Harku valla laululapsed tõid oma kauni lauluga päikese taas välja ja pidu jätkus vihmahoogudeta hilisõhtuni. Põhja-Tallinna esinemist nautis noorem publik, kelle meeleheaks võttis kollektiiv Eric Kammistelt vastu nn jäävee väljakutse ja lõpetas esinemise publiku ees ämbritäie külma veega ülevalamisega. Bad Orange soojendas kuulajad üles ja õhtu staar 2 Quick Start küttis meeleolu kuumaks. Alar Kotkas pidas esinemist selle suve üheks olulisemaks, sest korraldajad olid panustanud esmaklassilisse heli- ja valgusproduktsiooni. „Loodame, et Tabasalu rahvas ja külalised jäid meie esinemisega rahule. Meie laval saime igatahes publiku positiivsest tagasisidest kõvasti energiat juurde,“ oli Kotkas kontserdiga rahul. Tuntud lugusid vanemas ja uuemas kuues ning suurepärast lavašõud nautis tõepoolest erivanuseline publik lastest eakateni.

Peale Bad Orange’i esinemist tänas Harku vallavanem Kaupo Rätsepp toetajaid ja osalejaid ürituse õnnestumise eest ning oli fortuunaks loosikupongi täitnud külastajate vahel kümne grammi kulla väljaloosimisel. Kullatüki võitis Britta Marie Kullerkupp, kellele andis vallavanem SMI Group OÜ poolt välja pandud kuldse auhinna üle teisipäeval.

Harku Vallavalitsus tänab kõiki Tabasalu Päeva korraldamisel kaasa aidanud ettevõtteid ning vahvaid osalejaid. Erilised tänusõnad kuuluvad aga Harku valla noorte töörühmale, kes vapralt ja rõõmsameelselt oli abiks kogu sündmuse läbiviimisel. „Nendega koos töötamine oli üdini positiivne kogemus!“ kiitis valla kultuuri- ja spordispetsialist Karin Pops.