majandus- ja rahanduskomisjon

esimees Tea Treufeldt
aseesimees Jaan Kruus vliikmed Robert Aasa, Jüri Allikalt, Olavi Kasemaa, Krista Keedus, Haivo Laulik ja Urve Õis

sotsiaal- ja hariduskomisjon

esimees Jüri Teppe
aseesimees Annika Hallimäe
liikmed Tõnu Ammussaar, Sirje Kornel, Mirjam Kulla, Maire Muruvee, Kristel Tõnisson ja Tõnu Valdma

kultuuri- ja noorsookomisjon

esimees Andrus Aasmäe
aseesimees Anneli Alemaa.
liikmed Gerly Herm, Riina Kens, Heikki Koort, Kai Tingas, Andres Truman ja Aarne Vaik

revisjonikomisjon

esimees Urmas Einberg
aseesimees Gerly Herm
liikmed Tõnu Ammussaar, Jaan Kruus ja Hanno Nõmme

Vihula valla esindajateks Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu üldkoosolekule nimetati volikogu esimees Aide Veinjärv ja vallavanem Annes Naan.

Uus vallavanem Annes Naan on läbi ja lõhki Vihula valla mees. Küsimuse peale, kust pärit, astub kohe kaardi juurde ja näitab valla piiril asuvat talukohta Sakussaare külas. Valla piiridesse mahuvad ka ema, isa, vanaema ja vanaisa sünnikodud. Kaheksa aastat on Annes õppinud Võsu koolis, tollal oligi kool kaheksaklassiline. Keskkoolis käis Rakvere I Keskkoolis matemaatika ja füüsika kallakuga klassis. Õpingud kõrgemas koolis, TPI-s, tegid Annesest mõneks ajaks pealinlase, õppis mehaanika teaduskonnas autovedude organiseerimist - tänases keelekasutuses võiks öelda, et logistikat. Kõrgema kooli lõpetamise järel suundus tööle Tallinna Ehitus- ja Mehaanika Tehnikumi direktori asetäitjaks õppetöö alal. „Õpetasin poistele teoreetilist mehaanikat, ühel aastal ka TPI-s," ütleb Annes, „Oma auto olen võimeline ise ära remontima ka, niivõrd kui see kodustes tingimustes võimalik." Annes on töötanud veel ELKNÜ asjadevalitsejana, oli selline koht kus tuli tegelda raamatupidamise ja majandamisega, ja Tallinna linnavalitsuse üldosakonna juhatajana.

1992. aastal siirdus Annes Naan eraettevõtlusesse. Aastaid töötas hulgimüügifirmas müügijuhina. Paar aastat ka Keila tervisekeskuse juhatajana.

 „1997. ostsin Vihula valda maja ja nädalavahetusteks ning suveks sai minust taas Vihula valla elanik," räägib Annes, „tööl käisin ikka Tallinnas." Töö Tallinnas kestis 2010. aastani, kuigi 2005ndal aastal seadis mees ennast Vihula valda juba püsielanikuna. Õnneliku juhusena tekkis ka töökoht valda 2010. aastal - Vihula Valla Veevärk juhataja. „See oli huvitav töö ja õnneks annab vallavanema koht võimaluse ka veevärgil silma peal hoida," arvab Annes.

Eelmisest elust on Annes Naanil kolm täiskasvanud last - kaks poega ja tütar. Täna kasvab peres kaks last - poeg käib Võsu kooli esimeses klassis ja pisitütar hakkab järgmisel aastal Võsupere lasteaias käima.

Uus vallavanem on sportlike eluviisidega - suvel orienteerub, talvel suusatab. On regulaarne Tartu maratonil osaleja, käinud ka välismaratonidel sõitmas. Hobiks on veel automatkamine.


Järgmisel volikogu istungil valiti Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu üldkogule valla esindajate asendajad: volikogu esindaja asendajaks valiti Hanno Nõmme, vallavalitsuse esindaja asendajaks Urmas Osila.

Ühtlasi esitas vallavanem volikogule kinnitamiseks vallavalitsuse uue koosseisu. Uude vallavalitsusse kinnitati: Urmas Osila, Arno Pärna, Eha Sirelbu ja Arvi Ööpik. Võim jagatud. Jõudu tööle!