Kell 12.30 stardivad 10 km põhidistantsi jooksjad ning  kell 14 toimub autasustamine.

Samal ajal pakuvad Viimsi Kooli gümnaasiumiõpilased lastele põnevaid tegemisi kooli ruumides - osaleda saab loovtantsu, puutöö, kunsti-  ja käsitöö meistriklassides. Avatud on Smuutibaar.

Kell 19 Viimsi Kooli aulas algava valla aastapäeva tähistavas õhtuses ja pidulikus osas on paljugi uut ja erilist. Eriliseks teevad peo nii selle heategevuslik osa, peaesineja ansambel Kõrsikud kui ka Viimsi Kooli Õpilasfirma EventSells peo peakorraldaja rollis. Õpilasfirma tegusad noored on ette valmistanud särtsaka sünnipäevapeo, kust ei puudu ka korralik kogus torti, tants ja kõik muu, mis peost peo teeb.

Heategevusliku peo sponsoriteks on OÜ Viimsi Sport, OÜ Puukeskus, Sportland, Viimsi Spa, Comarket, OÜ Viimsi Keevitus ja Oriflame. Kõik nad panustavad muuhulgas ka kontsertõhtu jooksul toimuvatesse oksjonitesse ja loteriidesse, mille tulud Lastehaiglale annetakse. Kohal on ka Lastehaigla Toetusfondi esindajad, kes tutvustavad fondi tegevust ja eesmärke.

Kutsutud on kõik viimsilased ja muidugi ka kõik need, kes soovivad auväärsele sünnipäevalapsele head ja edu soovima tulla!