Tähtsaim vast oli teema “Tervislik toit eakate toidulaual”, kus Tallinna Tehnikaülikooli professor Raivo Vokk rääkis sellest, mida ja kuidas süüa. Igal söögikorral oleks soovitav, et taldrikul oleks esindatud vähemalt 10 värvi. Mõelgem – see on ju lihtne. Ja sööge kala. Lugupeetud professor on viimasel viiel aastal igal hommikul söönud kala. Räim võiks olla meie toidusedelis esikohal – rannarahvas me siin Viimsis ju oleme.

Ja siis, kui heast toidust jutt otsa sai, tuli meile esinema Tallinna Kesklinna Sotsiaalkeskuse meesansambel Vanaisad Vaike Sarni juhendamisel. Nende vanaisade laul tõi paljudele kuulajatele äratundmis- ja härduspisara silma. Eks mõnigi tundis esinejates ära proffe.

Siis viskasid pisukese rosina meie üritusele Andra Veidemann ja professor Rein Einasto. Nemad puhusid küll rohkem ühe erakonna poole kallutatud juttu. Tuleb aga tunnistada, et see nii väga valimispropagandana ei tundunud.

Eriti jumekas oli veel füsioterapeudi praktiline võimlemisharjutuste kompleks, milles kõik aktiivselt osalesid. Ja küllap jäävad sel aastal pakutud imehead võileivad ja kohupiimakook nende pakkujaid veel kauaks meenutama.