Kohale oli tulnud 8 võistkonda 68 osavõtjaga. See on suur arv mänguhuvilisi, kes käivad aktiivselt kord nädalas kuulsaalis bowlingut harjutamas. Eriti hea meel on sellest, et mängijateks on enamus mehed. Mehi igapäevasesse tegevusse kaasata on üliraske. Bowlingu võistkonna kokkupanemisel on probleemiks pigem naised, kes "raiskavad" oma igapäevaelu sootuks teistsugustele tegevustele.

Tulemused olid igati head. Kokkuvõtteid tehes ütles kuulsaalipoolne korraldaja Riinu Soosalu, et tänased tulemused olid märgatavalt paremad kui noorematel, kes ka kuulsaalis oma võistlusi korraldavad.

Võistkondlikult võitis turniiri Viimsi Pensionäride Ühenduse bowlinguklubi (1654 p), II koha saavutas Mustamäe Sotsiaalkeskuse võistkond (1653 p) ja III kohale tuli Pirita Sotsiaalkeskuse võistkond (1604 p). Individuaalarvestuses tuli Viimsi võistkonnast auhinnalisele kohale Ärni Nõmm (335 p).

Vaadates võistlejaid, kellel turjal aastaid 70 ja enamgi veel, aga säravad silmad, mõõdetud samm, sihitud vise ja täpne tabamus, tundus eakus neist olevat veel väga kaugel.