Linnapeaametisse valis volikogu Loit Kivistiku. Loit Kivistik on sündinud 1969. aastal Rakveres, lõpetanud Viljandi 4. Keskkooli (praegu Viljandi maagümnaasium) ja seejärel põllumajanduse mehhaniseerimise erialal Eesti Põllumajandusülikooli (praegu Eesti maaülikool).

Loit Kivistik on Viljandi linnavolikogu liige alates 2005. aastast. Senises koosseisus oli tema juhtida majanduskomisjon. Loit Kivistik töötas Vana-Võidu autokeskuse juhatajana, oli Viljandi rattaklubi president, paljude jalgrattaspordivõistluste ja teiste spordisündmuste eestvedaja ning tunnustatud tervise edendaja.

Linnavolikogu kinnitas uue linnavalitsuse liikmete arvuks endiselt kaheksa. Koosseisus on linnapea, kaks abilinnapead ja viis liiget.

Endises ametis jätkavad abilinnapea Rein Triisa ning liikmed Kalvi Märtin, Villu Maamägi, Tauno Tuula, Helmut Hallemaa ja Gunnar Veermäe.

Uue liikmena kinnitati teise, haridus-, kultuuri- ja sotsiaalvaldkonda kureeriva abilinnapea ametisse Ardo Agasild, kes seni töötas Kaare kooli direktorina.

Ardo Agasild on sündinud 1973. aastal Viljandis, lõpetanud Viljandi 1. Keskkooli (praegu Carl Robert Jakobsoni nimeline gümnaasium) matemaatika ja füüsika eriklassi ning saanud õpetajakutse Tallinna Pedagoogilises Ülikoolis (praegu Tallinna ülikool) matemaatika ja füüsika erialal. Alates 1998. aastast töötas Ardo Agasild Viljandis õpetaja ja koolijuhina.

Linnapea palgamääraks kinnitas linnavolikogu 2146 eurot, abilinnapeade palgamääraks 1822 eurot ja linnavalitsuse liikmete igakuiseks hüvituseks 153 eurot.