Enampakkumine toimub vastavalt Riigivaraseadusele ja sellest võivad osa võtta kõik isikud, arvestades seaduses ettenähtud piiranguid.

Kirjalike pakkumiste esitamise tähtaeg on 27. märts 2013 kell 10.00 ning need tuleb esitada aadressil: Viljandi Maavalitsus, 71020 Viljandi, Vabaduse plats 2, tuba 206. Pakkumiste avamine on 27. märtsil kell 10.15 Viljandi maavalituse toas 118.

Pakkumine tuleb esitada eesti keeles ja kinnises ümbrikus, millele on märgitud märksõna "Kinnistu NIMETUS enampakkumine" (näiteks „Kinnistu KESSU enampakkumine").

Pakkumine peab sisaldama järgmisi andmeid ja dokumente: pakkuja nimi, isiku- või registrikood, elu- või asukoht, postiaadress ja kontakttelefon; pakkuja avaldus või juriidilise isiku puhul pädeva organi otsus osta vara pakkumisel kehtestatud tingimustel; füüsilise isiku puhul koopia passist või ID-kaardist; juriidilisel isikul koopia või väljatrükk äriregistri kaardist; sõnade ja numbritega kirjutatud konkreetne pakkumissumma eurodes; kinnitatud väljatrükk tagatisraha tasumise kohta. Tagatisraha (10 protsenti alghinnast) tuleb pakkujal eelnevalt tasuda Rahandusministeeriumi kontole.

Müügileping tuleb sõlmida kahe kuu jooksul alates enampakkumise tulemuste kinnitamise päevast. Tähtaja möödumisel kaotab pakkumise võitja lepingu sõlmimise õiguse ja tagatisraha ei tagastata. Kogu müügihind tuleb tasuda rahas enne müügilepingu sõlmimist. Ostja kannab ühtlasi kõik müügilepingu sõlmimisega seotud kulud.


Lähemat teavet enampakkumise tingimuste kohta leiab