Kaarel Lehtsalu võttis tulemused kokku: „Žürii hinnangul võitis Tasku meeskond tänu Viljandimaa Loomeinkubaatorite kui koostööpartneri õigeaegsele kaasamisele ja selgele plaanile idee arendamist ja toodete turustamist jätkata. Samuti olid nad oma idee teostamisega jõudnud toote prototüüpideni ja hästi oli näha ka Tasku meeskonnasisest koostööd."

Ettevõtlike noorte poolt loodud tasku on mõeldud aktiivsele inimesele, kes vajab oma väikeste asjade (telefon, võtmed, veidi sularaha jne) hoidmiseks kohta, kui rõivastel puuduvad taskud ja suur käekott segab.  Taskut saab kinnitada vöö/riiete külge ja seejärel sealt ka ära võtta ning see võimaldab käed vabana hoida. Noored tahavad tulevikus  teha ka isoleeriva kangaga taskuid, mis kaitsevad kandjat telefonist tuleva kiirguse eest.

Võitjameeskond sõidab auhinnareisile Skandinaavia moepealinna Stockholmi, et seal  uusi ideid ja inspiratsiooni ammutada. Esialgse plaani kohaselt on kõikidel võimalus juba Viljandi Pärimusmuusika Festivali ajal omale noorte poolt disainitud ja valmistatud taskuid soetada.

Viljandimaa noorte ettevõtlikkuse arendamise programm on ühe õppeaasta jooksul toimuvate koolituste ja praktiliste tegevuste sari, mille eesmärgiks on noorte kasvatamine ettevõtlikeks ja aktiivseteks kodanikeks, kes julgevad unistada, oskavad tegutseda, koostööd teha, majanduslikult mõelda ning on võimelised ka vastutust võtma. Programmi jooksul on noortel võimalik saada esimene ettevõtlikkuse kogemus viies ellu oma projektiideed.

Viljandimaa noorte ettevõtlikkuse arendamine jätkub 25.-29. augustini 2014 toimuvas „Ettevõtlike noorte suvelaagris" ning järgmisel õppeaastal koolitustsüklina.

Viljandimaa noorte ettevõtlikkuse programmi koolitusi ja tegevusi 2013/14 õppeaastal toetasid:

Viljandi Maavalitsus, Viljandimaa Omavalitsuste Liit, Europe Direct'i teabekeskus Viljandimaal

Karksi vald, Tarvastu vald, Suure-Jaani vald

Viljandi Gümnaasium

SA Brittannia

OÜ Cleveron, AS BHC, OÜ Suja Ehitus, Nordea pank, SEB

Auhinna - kruiisi Stockholmi pani parimale noortegrupile välja Go Travel