Perekond Mukk on aastaid olnud külaliikumise eestvedajaks ning paljude innustajaks. Urve ja Romeo koos tütre ja pojaga on olnud 1998. aastal loodud Kuhjavere külaseltsi asutajad ning eestvedajad.

Tänu ühiselt kirjutatud projektidele on kogukond rajanud külamaja ja külaplatsi, püstitanud külakiige ning üles pannud talude sildid, Parika rappa ehitati laudtee jpm. Kõige selle juures lähtutakse loodushoidlikust mõtteviisist. Pikaaegseks traditsiooniks on kujunenud Kuhjavere külateatrite päevad, mille korraldamisest võtab osa kogu perekond.

Sel aastal peetakse augustis külateatrite päevi juba kaheksandat korda - eelmisel aastal võttis neist osa 16 truppi, tänavu on registreerunud 21 truppi. Kuhjavere külas elab ligi 70 inimest, ent teatripäevade ajal on külastajaid koos esinejatega umbes 700.

Kuhjaveres tegutseb igapäevaselt 5-6 aktiivset peret, suuremate ettevõtmiste korral leidub kaasalööjaid ja abistajaid rohkem. Eelmisel aastal loodi sõprussidemed Saksamaalt Häverni külaga, mille esindajaid enda juures võõrustati, nüüd on plaanis minna sõprade juurde kogemusi hankima.
Koolitused, infopäevad ja projektitöö toimub pidevalt ning kõiges on eestvedajateks külavanem Romeo koos abikaasa Urve ja lastega.