Vinni-Pajusti Gümnaasiumi on tervist edendav kool ja lisaks spordi- ja tantsuringidele on teisigi võimalusi oma keha eest hoolt kanda: kooli naabruses on väga hea täismõõtmetes staadion, virgestusala, oma jõusaal, mitmes suunas kulgevad kergliiklusteed, ujula spordikompleksis. Muusikaringidest tegutsevad mudilaskoor, lastekoor, mitmed ansamblid ja solistid; õpetatakse klaveri-, kitarri- ja trummimängu.

Järgmisel suvel toimuvale üldlaulupeole pürgivad nii mudilas- kui lastekoor. Eelmisest aastast tegutseb põhikooli teatriring. Tehnikaringidest võib nimetada töö- ja tehnoloogia, robootika ning mini-RC (puldist juhitavad mänguautod) ringi. Põhikooli tütarlapsed saavad osaleda kodunduse, algklasside õpilased kunsti- ja meisterdamise ringides.

Mälumängude traditsioon on meie koolis jätkuvalt tugev, sellega tegeletakse alates 3. klassist.

Ka kodu-uurimise huvilisi on mitmeid. Oktoobrist alustab 3. ja 5. klassile raamatukoguring „Teadmiste jahil", kus tegeletakse õpioskuste arendamisega. Uue ringina lisandub inglise keele jututuba 7.-12. klassile, kus saab arendada vestlemisoskust.

Kõiki neid ringe ei oleks, kui poleks tublisid ringijuhte. Selle eest neile suur tänu! Huvilised ei saaks ringides-trennides tasuta osaleda, kui kohalik omavalitsus ei toetaks seda. Aitäh!

Täpsema info huviringide kohta saate kooli kodulehelt www.vpg.edu.ee.