Seoses aastapäevadega kutsub Vinni spordikompleks inimesi aktiivselt osalema avataval aastapäeva näituse koostamisel. Näitusele on oodatud fotod ja muu pildimaterjal, ajalehtede ning ajakirjade artiklid, milles on kajastatud spordihoone tegemised, samuti karikad, medalid, märgid ja muu sümboolika, mis on seotud spordihoonega ja spordihoone ajalooga. Kõik näitusele toodud esemed avalikustatakse tooja nimega ning näituse lõpus tagastatakse omanikule.

Omal ajal oli tegemist täiesti ainulaadse spordihoonega, Lääne-Virumaal oli vaid Tamsalu EPT-l midagi vastu panna. Rakveres oli olemas spordikirik, kuid oma spordihalli sai Rakvere alles aastal 2004.

Avaldame siinkohal pildi aastatetagusest Vinni NST-le ja spordihoonele palju tuntust toonud Vinni NST võrkpallimeeskonnast, kellele Vinni spordihoone oli aastaid kodusaaliks. Muuseas, tänavu möödub 30 aastat sellest, kui Vinni NST võrkpallimeeskond tuli esimest korda Eesti meistriks.

Kutsugu juuresolev fotogi teidki üle vaatama oma fotokogusid ja lööma kodukandi ajaloo talletamisel ja meenutamisel aktiivselt kaasa lööma!

Pilt 80-ndatest. Tagareas: nr 12 Rafael Manjorov, nr 2 Aleksandr Ossadtsi, nr 8 Aleksandr Tsesko, legendaarne võrkpallitreener Ivan Dratsov, nr 7 Ivan Smadko, nr 6 Märt Sutt, nr 9 Aleksandr Vassilijev, nr 3 Sergei Rjabosapka, esireas: nr 10 Tiit Mark, nr 1 Martin Kraaner, nr 11 Kalev Kupper.