Terve esimene korrus on laste päralt, seal hakkavad mängima ja õppima kaks rühma - noorem ja vanem, järgmisel aastal lisandub sõimerühm.

Lisaks ehitustöödele on täielikult uuenenud ka lasteaia sisustus: lapsed saavad nüüd magada uutes lahtitõmmatavates voodites, käia tualetis nende kasvu arvestavatel tualetipottidel, pesta käsi nende kasvu järgi paigutatud väikestes kraanikaussides. Täiesti uus on ka köögibloki sisustus - välja on vahetatud kapid, külmikud, pliit, tänu millele saab alates oktoobrist lasteaia köögis ise kooli ja lasteaia tarbeks toitu valmistada.

Renoveeritud majas on ka uus automaatne tulekahjusüsteem, ventilatsioon, elektrisüsteem nii tugev- kui nõrkvoolu osas.

Uue näo sai ka majaümbrus. Rajatud on uued mänguväljakud kõigile kolmele vanuserühmale, samuti on maja ümber uus haljastus ja asfalt. Lasteaeda on juurde võetud ka uusi töötajaid, lasteaia kollektiivi moodustavad:

Ülle Viller - direktor
Marge Oruste - õppealajuhataja
Marina Uukivi - õpetaja

Ilme Klementjev - õpetaja

Marina Heinmets - õpetaja
Helle Sõber - õpetaja
Ulvi Kotke - õpetaja abi
Lya Sepp - õpetaja abi
Ülle Puhilas - abipersonal

Praegu otsitakse lasteaiale uut nime, kast nimekandidaatidega asub lasteaias.

Lasteaia ehitust finantseeriti läbi EAS-i Euroopa toetusfondidest, omaosalus tuli Viru-Nigula Vallavalitsuse eelarvest, ehitaja Scandec Ehitus OÜ, järelvalvaja Lood & Partnerid OÜ, sisustus Teritaja OÜ, projekteerija KEK Invest AS.

Aitäh abi eest: Rakvere Betoon, M.K. Reis-X OÜ, perek. Sõber, FIE Martin Leppik Meelelahutus. Suured tänud kõikidele, kes mänguasju ja inventari annetasid.


Pidulik lindi lahtilõikamine