Vahvad olid lasteaialaste elu esimesed lavakogemused iluvõimlejatena, kus spagaat veel päris välja ei tulnud ja hundiratas natuke kõveraks jäi, aga tahtmist ja rõõmu oli tunda kuhjaga nii kujumängus, kui kirbukeksus. Täpselt aasta tagasi 5. peoks soetatud vaip lubas teha kõrgemaid hüppeid ja julgemaid pöördeid. Sel aastal rõõmustasid Sindi võimlejaid uued trikood (vanad olid lihtsalt väikseks jäänud!) ja uued valged pallid Hispaaniast, mida siis sellel üritusel esmakordselt näha võis. Pallid jõudsid Pärnusse alles reede õhtul.

Peaaegu kaheksa aastat tagasi alustas lasteaias noortekeskuse võimlemisring, kuhu esimesed aastad kuulus ka Eliise Niklus, kes praegu treenib Pärnus võimlemisklubis Rüht, aga alati oma klubiga meie peol kohal on. Jõudu, Eliise! Peo lõpetasid Githa võimlejad vedikukavaga, Rüht rõngakavaga ja Sindi vanem rühm ühe tantsukava ning dzungli tantsuga. Kõik esinejad said kaela osalejamedalid ja rühmadele jagati tänuks toreda esinemise eest Geisha kommipakke.

Treenerid Margit Schmidt, Eha Smolina ja Kai Esna - suured tänud tehtud töö eest! Jätkugu teil ikka tahtmist noortega tegeleda!

Tänud ürituse ja võimlejate toetajatele - Sindi Linnavalitsus, Fein-Elast Estonia, Sindi Lasteaed, Sindi Gümnaasium ja Sindi Seltsimaja.

Tänud ka Mart Nõmm (seenior ja juunior), Viivi Palmissaar, Reine Tänav, Vallo Vaargas, Virgo Vellend, Riina Soomre, Oleg Pulst. Suur tänu lapsevanematele toetava suhtumise eest!

Korraldajate hulka kuulusid - Mihkel Nurk, Rai Multanen, Karmel Kostabi, Geiti Veesaar, Kristjan Nüüd, Maili Isand ja Liidia Pihhus. Võimlemispeo märgi kavandi tegi arvutigraafika ringi juhendaja Heiko Kivila.

Sindi võimlejaid esinesid 22.aprillil - Githa lahtistel esivõistlustel, ees ootamas 11.mail - Githa Emadepäeva pidu, 26.mail - Pärnumaa tan- tsupidu Lavassaares, 1. juunil - esinemine Pärnu võimlemispäeval ja 3-päe- vane laager juunis.