Kevadpühi tähistasid Rannakarbid kodus värvitud mune vahetades, tiksutades ja kullerdades. Kullerdamise vahemaad mõõtsime lintidega, tegime diagrammi ja saimegi teada, et kõige pikem kullerdus tuli Annabelil, tiksutamisel oli kõige tugevam muna Märtenil. Kirju päev oli, peaks ütlema.

5-7aastased Rannakarbid võtsid osa joonistamiskonkursist "Koos emaga on tore ... ", mille viivad läbi lasteaia Krõll vanemõpetajad. Maalitud pildid tulid eriilmelised ja huvitavate süzeede/faabulatega. Joonistusi eksponeeritakse Pärnu Keskraamatukogu lasteosakonnas ja osalejatele lubatakse tänukirja. Rannakarbid värskendavad oma joonistuste/maalingute väljapanekut ka Võiste raamatukogus: 6-7-aastaste laste tööd vahetuvad 4-6 aastaste kunstitöödega. Nii on saanudki kõik selle rühma lapsed oma valitud, parimaid töid kohalikule avalikkusele eksponeerida.

Jüripäev oli sel kuul vihmane ja ei soosinud meil õigel päeval lasteaia pendelteatejooksu joosta, seetõttu sibasime nädala kolmandal päeval. Kolm II rühma meeskaptenit valisid kahe rühma laste hulgast oma meeskonna ja ümber lasteaia jooks võis alata. Sel korral osutus parimaks Rauno meeskond (pildil). Auhinnaks kõigile meeskonnaliikmetele diplom, kommikott ja Soomest, lasteaias külas käinud Kvevlax'i koguduse esindajatelt lastele mõeldud Dumle pulgakomm. Viimati nimetatuid täname lastele magusa ja kõige muu vajaliku eest. Onu Kalev süütas sel päeval jürilõkke ja meil oligi peetud eestlastele tähendusrikas Jüripäev, mil suve nägu, kuid talve süda.

Tänudest kirjutades, siis Rannakarbid tänavad sel korral Mariann'i pere üllatuste-, varuriiete-, Marleen'i pere hea kasemahla-, Karl Otto pere trendikate ajakirjade eest, viimastest on hea vajalikke väljalõikeid teha, Simo pere suuremõõtmeliste pabermaterjalide eest, mida meisterdamisel usinasti kasutatakse. Täname naaberõpetajat, Malle tädi, ajatatud herneste eest, mis kohe kohevasse mulda maabusid ja juba oma rohelist nina näitavad. Muide, rohelist armastavad lapsed vägagi süüa, ikka kääridega nakitsetakse salati, tilli kallal ja kohe lõhnast teab ära kui keegi basiilikut või küüslauku on maitsnud. See on juba väga hea! See on tõesti väga hea! See on lausa väga hea! Väga hea!