Kaarma Kargus võttis osa nelja paariga. Iga paar sai seljale numbri ja tantsis "Labajalga" ja "Kiigadi-kaagadit".

Kui esimene voor oli nii-öelda vettehüpe tundmatus kohas, siis liivatants oli juba üsna lõbus: paljad jalad takerdusid tantsijate poolt auklikuks trambitud liiva, päike küttis keskpäeval eriti ägedalt, rannamõnusid nautima tulnud inimesed said tasuta etenduse.

Järgnes lõunapaus ja ärev ootus - kas keegi meie omadest saab finaali? Said, ja lausa kaks paari. Tantsida tuli "Labajalga" ja "Kivikasukat". Pöidlad peos olid tulised ja pilgud ootusärevad.

Pettuda meil ei tulnud: mõlemad paarid tantsisid ennast esikolmikusse. Žürii esimees Ilma Adamson kuulutas pidulikult välja naisrühmade võitjapaari: "Paar number 11 - Maia Tõhk ja Maili Väli Kaarma Kargusest."

Teise koha napsas Pärnumaa paar, kolmanda koha pälvisid kaarmakad Annika Jürviste ja Kaire Nellis.

Üllatusi oli meie rühma jaoks veelgi, sest rahvuskultuuriselts Kirmas teatas, et neil korraldajatena on voli välja kuulutada oma lemmiktantsupaar: "Paar number 43 - Lemmi Pihel ja Sirje Aru."

Segapaaride esikoht tuli samuti Saaremaale, nii et võime küll uhkusega öelda, et saarel tantsitakse toredasti.

Päeva jäävad meenutama ilusad tänu- ja aukirjad, toredad meened ja muidugi tantsurõõmust saadud elamus.

Meie rühma juhendaja Kai Kiik viib aga kindlasti kaasa kõige kallima autasu - žürii liikme, tantsujuhi ja armastatud tantsudelooja Ülle Feršeli kallistuse.