Loomulikult osales sellel üritusel meie oma kultuurimaja naisansambel Viisivakk Anne Gomaa juhendamisel. Esitada tuli kaks laulu. Meie valikuks osutus Nava talu peremehe kirjutatud ja Hans Hindpere viisistatud laul „Emale" ja teiseks rõõmus kevadine laul „Mu ümber on kevad" Heldur Karmo eestistatud sõnadele, viisi autoriks Holsheusen.

Kohal oli ka žürii koosseisus Thea Paluoja, Kristjan Õmblus ja Syrle Eesik, kes meid kuulasid ja jagasid tunnustust kõigile lauljatele ning samuti soovituslikke ja heatahtlikke nõuandeid.

Jagati ka mõned eripreemiad: Mees nagu orkester - Uudo Jakobson Mõisaküla kultuurimaja segaansamblist Kungla, kes lisaks laulmisele, mängis kitarri ja oli samuti päeva helitehnik, Hõbehääl - Avely Buk Puiatu neidude ansamblist. Tehnikaimede taltsutaja - Juta Elerand Mustla rahvamaja ansambli Vahvad Vanaemad juhendaja, maitsekuse eripreemia „Sool ja pipar" Mõisaküla segaansambel Kungla, „Ac Apell"

I preemia - Viljandimaa Slaavi Kultuuri Ühingu naisansambel Vesna ja Olen Mees... - Suure-Jaani valla Vastemõisa rahvamaja meesansambel Pange Poisid.

Kõiki kollektiive tänati tänukirja ja maiustuste karpidega. Mis teeb päeva rõõmsamaks ja paneb südame sees põksuma? Eks ikka muusika ja laul, mis toob inimesed vähemalt kord nädalas lauluproovi, et laulda iseenda ja teiste rõõmuks.