Volikogu arutas vallavalitsuse taotlust muuta kooli personali koosseisu laste-aiaõpetaja abi koha suuruse osas. Määrata lastaia õpetaja abi koha suuruseks 1,0 asemel 0,5 kohta. Kuna lasteaia liitrühm kolib uuest õppeaastast koolimajja, siis ei ole lasteaia õpetaja abile enam täiskoormusega tööd pakkuda, sest koolimajas on 2 täiskohaga koristajat ning kooli sööklas hakkab uuest õppeaastast tööle köögi abitööline. Volikogu lükkas vallavalitsuse esitatud määruse eelnõu tagasi, kuna töökoormuse vähenemise tõttu pole vajalik struktuuris koha suurust muuta ning koha täitmise otsustab kooli direktor vastavalt vajadusele.

Volikogu tutvus AS Käru Hooldusravi Keskuse finantsanalüüsi juurde koostatud analüüsiga, mis tõi välja keskuse laiendamiseks võetava laenu teenindamise võimekuse ilma haigekassa rahastamiseta. Sellest selgus, et ilma haigekassa rahata valla eelarve juurdeehituse laenukoormust välja ei kannata. Finantsanalüüsi tutvustas asutuse juht Anne-Ly Reede volikogus käesoleva aasta märtsikuus, kus selgus, et üks vajalik analüüsikoht on esialgsest dokumendist välja jäänud.

Vallavanema Elari Hiisi sõnul peaks 10. juuniks valmima raamat „Raplamaa vanadel fotodel", kus oma peatükk 16 vana fotoga on ka Käru vallal. Raamatu kaanehinnaks valdadele tuleb 10 eurot. Volikogu otsustas vallale tellida 100 raamatut nii meenena jagamiseks kui ka oma vallakodanikest huvilistele müügiks.

11. juunil alustab Kärust Põrgupõhja retk. Samal päeval on plaanis ka Kädvalt teeäärsesse kraavi maetud metsavenna säilmete ümbermatmine Vahastu kalmistule.

Kaunite kodude kandidaadiks esitati valla poolt Virgutimäe talu (K. Argel ja  A. Perandi).

Parimaks täiskasvanud õppija kandidaadiks otsustati esitada Liia Sizask, kes sel aastal lõpetab töö ja pere kõrvalt Tallinna Pedagoogilise Seminari.